Υγεία

Άρης – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ματς της Θεσσαλονίκης

Άρης – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ματς της Θεσσαλονίκης

Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ για την επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (21/9/2024) με τον Άρη.

Ο Ολυμπιακός δεν θέλει να χάσει άλλους βαθμούς στο πρωτάθλημα μετά την αναπάντεχη ισοπαλία (0-0) με τον Παναιτωλικό στο Φάληρο. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ρεφάρουν την γκέλα με τους Αγρινιώτες, πανηγυρίζοντας μία σημαντική νίκη σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Άρη.

Η ομάδα του Μεντιλίμπαρ αντιμετωπίσει τους Θεσσαλονικείς στο “Κλ. Βικελίδης στο βράδυ (20:00) του Σαββάτου, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να πάρουν το δεύτερο διπλό τους στο πρωτάθλημα, πριν την πρεμιέρα στο Europa League με τη Λιόν στη Γαλλία.

Ο Ισπανός τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι δεδομένα ο Τζολάκης, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα βρεθούν οι Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο και Ορτέγκα.

Στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Τσικίνιο, Έσε και σε λίγο πιο προωθημένο ρόλο ο Ολιβέιρα. Η τριάδα της επίθεσης δεν θα χαλάσει σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού ο Ζέλσον Μαρτίνς θα αγωνιστεί στο δεξί άκρο, ο Βέλντε στο αριστερό και ο Ελ Κααμπί στην κορυφή.

 

To άρθρο Άρης – Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα που ετοιμάζει ο Μεντιλίμπαρ για το ματς της Θεσσαλονίκης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button