Ελλάδα

Γιώργος Τσιούλος: Αυτός είναι ο εύζωνας που έγινε viral – «Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω»

Γιώργος Τσιούλος: Αυτός είναι ο εύζωνας που έγινε viral – «Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω»

Τις στιγμές συγκίνησης που βίωσε κατά τη διάρκεια της τελευταίας του υπηρεσίας ως εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς περιέγραψε ο 24χρονος, ο οποίος τις τελευταίες ώρες έχει γίνει viral στο διαδίκτυο με το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media.

Ο λόγος για τον Γιώργο Τσιούλο, ο οποίος στο βίντεο που ανέβασε η αδερφή του στο TikTok, φαίνεται να ξεσπά σε κλάματα ενώ υπηρετεί ως εύζωνας για τελευταία φορά στην Προεδρική Φρουρά.

Μιλώντας, στο «Πρωινό», ο 24χρονος εξήγησε πως εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν όλα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του, τις επιτυχίες του και την υποστήριξη που έλαβε από τους δικούς του ανθρώπους. «Είναι μοναδικό συναίσθημα να φοράς αυτή τη στολή που έχουν φορέσει και έχουν τιμήσει τόσοι άνθρωποι πριν από εσένα», είπε, μεταξύ άλλων.

«Η αδελφή μου με τράβηξε. Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω. Πέρασαν από το μυαλό μου όσα έχω ζήσει όλο αυτό το διάστημα. Νιώθεις τρομερό δέος ως Εύζωνας», περιέγραψε ο 24χρονος.

Ερωτηθείς για τα κριτήρια επιλογής που πρέπει να έχουν οι στρατιώτες, προκειμένου να υπηρετήσουν ως εύζωνες στην Προεδρική Φρουρά, απάντησε πως σημαντικό ρόλο παίζει το ύψος. «Οι εύζωνες πρέπει να είναι πάνω από 1,87 μ., αλλά παίζει ρόλο και η σειρά» είπε συγκεκριμένα.

Την ίδια στιγμή, αποκάλυψε πως οι εύζωνες κάνουν δύο φορές την εβδομάδα γυμναστική, ενώ τρεις φορές την εβδομάδα έχουν πρόβες παρελάσεως.

 

Viral το βίντεο με τον εύζωνα

Σημειώνεται πως τη συγκινητική στιγμή κατά την οποία ο εύζωνας ξέσπασε σε κλάματα ανέβασε σε βίντεο η αδερφή του στο TikTok, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εκφράσει τις ευχαριστίες της, σημειώνοντας πως ο Γιώργος τούς έκανε υπερήφανους.

@helenatsioulou Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ ! σε ευχαριστουμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας εκανες τοσο μα τοσο υπερηφανους ! #euzonesofgreece #evzonesofgreece #evzones #tsolias#presidentialguard @Tomb of the unknown soldier. To Vals Ton Hamenon Oniron – Hristos Zerbinos & Miltos Logiadis

«Τελευταία υπηρεσία σαν ΕΥΖΩΝΑΣ! Σε ευχαριστούμε ΓΙΩΡΓΟ ΜΑΣ, που μας έκανες τόσο μα τόσο υπερήφανους» έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή του στη λεζάντα που συνόδευε το βίντεο.

To άρθρο Γιώργος Τσιούλος: Αυτός είναι ο εύζωνας που έγινε viral – «Δάκρυσα γιατί ήξερα ότι δεν θα είχα την ευκαιρία να το ξανακάνω» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button