Κόσμος

Με 150 ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ απαντά η Χεζμπολάχ στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Με 150 ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ απαντά η Χεζμπολάχ στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο

Επίθεση με ρουκέτες εξαπέλυσε η Χεζμπολάχ εναντίον στόχων του ισραηλινού στρατού στο βόρειο Ισραήλ, το πρωί της Παρασκευής (20.9.24), ως απάντηση στους βομβαρδισμούς της ισραηλινής αεροπορίας τη νύχτα της Πέμπτης (19.9.24).

Σύμφωνα με τις Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις, περισσότερες από 150 ρουκέτες εκτοξεύτηκαν από τη Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ, το πρωί της Παρασκευής.

Οι σειρήνες ήχησαν σε πολλές περιοχές του βόρειου Ισραήλ.

Σε βίντεο που έχουν ανέβει στα social media, καταγράφεται η στιγμή που οι ρουκέτες της Χεζμπολάχ αναχαιτίζονται από το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome.

Υπενθυμίζεται ότι τη νύχτα της Πέμπτης η ισραηλινή αεροπορία προχώρησε στον μαζικό βομβαρδισμό τουλάχιστον 100 στόχων της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο

Σύμφωνα με τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF), από τις σφοδρές αεροπορικές επιθέσεις καταστράφηκαν εκατοντάδες εκτοξευτές ρουκετών που ήταν έτοιμοι να χρησιμοποιηθούν σε επίθεση κατά του Ισραήλ.

Μέλος της Χεζμπολάχ εξουδετερώνεται από drone

Σύμφωνα με τις IDF, ένοπλος της Χεζμπολάχ εξουδετερώθηκε από ισραηλινό drone την ώρα που προσπαθούσε να μπει σε κτίριο στον οικισμό Κφαρ Κιλά στον νότιο Λίβανο.

To άρθρο Με 150 ρουκέτες στο βόρειο Ισραήλ απαντά η Χεζμπολάχ στους ισραηλινούς βομβαρδισμούς στον Λίβανο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button