Υγεία

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης φάσης – Oι ομάδες της Super League που θα πάρουν μέρος

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης φάσης - Oι ομάδες της Super League που θα πάρουν μέρος

Η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι προγραμματισμένη το διήμερο 25-26 Σεπτεμβρίου, με τις ομάδες της Super League (εκτός όσων συμμετείχαν, συμμετέχουν στην Ευρώπη) να παίρνουν μέρος. To πρόγραμμα των αναμετρήσεων.

Μετά την ολοκλήρωση της 3ης φάσης στο Κύπελλο Ελλάδας, σειρά έχει ο επόμενος γύρος. Τα παιχνίδια της φάσης των «32» θα είναι και πάλι νοκ – άουτ, με τις ομάδες από την Super League να ρίχνονται στη μάχη.

Απουσιάζουν οι 4 πρώτοι της περσινής βαθμολογίας, οι ομάδες δηλαδή που έπαιξαν, συνεχίζουν να αγωνίζονται στην Ευρώπη. Κάπως έτσι ΟΦΗ, Άρης, Βόλος, Πανσερραϊκός, Παναιτωλικός, Aτρόμητος, Λεβαδειακός, Athens Kallithea και Λαμία θα πέσουν στην «μάχη» του Κυπέλλου, με το πρόγραμμα να έχει αρκετά ενδιαφέρον αγώνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αστέρας Τρίπολης θα χρειαστεί να περιμένει για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη διοργάνωση, καθώς παραμένει σε εκκρεμότητα η απόφαση για τον μη διεξαχθέντα αγώνα της 2ης φάσης, ανάμεσα στον Αιγέα Πλωμαρίου και τον Απόλλωνα Ευπαλίου. Η ομάδα που περάσει από αυτό το ζευγάρι θα παίξει στη συνέχεια με την Καβάλα και ο νικητής του αγώνα θα υποδεχθεί τους Αρκάδες.

Υπενθυμίζεται ότι οι αγώνες της 4ης φάσης περιλαμβάνουν ζευγάρια με ομάδες από διαφορετικές κατηγορίες, πράγμα που σημαίνει ότι γηπεδούχος θα είναι εκείνος που παίζει σε χαμηλότερη κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 4ης φάσης για το Κύπελλο Ελλάδας

Τετάρτη 25/09/24
15:00 Εθνικός – Αρης
15:00 Απόλλων Κρύας Βρύσης – Βόλος
16:00 Αιγάλεω – Καμπανιακός
17:00 Διαγόρας Ρόδου – Athens Kallithea
17:00 Λεβαδειακός – Ατρόμητος
19:00 ΟΦΗ – Παναιτωλικός

Πέμπτη 26/09/24
15:00 Ζάκυνθος – Παναργειακός
15:00 Κηφισιά – Λαμία
16:00 ΠΑΣ Γιάννινα – Παναχαϊκή
16:00 Νέα Ιωνία – Πανιώνιος
19:00 ΑΕΛ – Πανσερραϊκός

To άρθρο Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα της 4ης φάσης – Oι ομάδες της Super League που θα πάρουν μέρος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button