Life Style

Σπάνιες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις σε βόλτα στην Καλιφόρνια

Σπάνιες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις σε βόλτα στην Καλιφόρνια

Ο αγαπημένος ηθοποιός Μπρους Γουίλις, που εδώ και χρόνια παλεύει με την μετωποκροταφική άνοια εθεάθη σε μια σπάνια έξοδο στους δρόμους της Καλιφόρνια.

Λίγες μέρες μετά τη δήλωση της κόρης του Ταλούλα, ότι ο Μπρους Γουίλις είναι σχετικά καλά δεδομένων των συνθηκών, ο Μπρους Γουίλις απαθανατίστηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο στο Brentwood της Καλιφόρνια.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο πάλαι ποτέ σταρ του «Πολύ σκληρός για να πεθάνει» δεν εμφανίζεται σε καλή κατάσταση. Είναι συνοδηγός σε ένα μεγάλο αυτοκίνητο και ντυμένος απλά. Ωστόσο, αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το μπερδεμένο και απλανές βλέμμα του, ενώ φαίνεται να προσπαθεί να μιλήσει με δυσκολία.

Η οικογένεια του Μπρους Γουίλις φέρεται να «εκτιμά» τον χρόνο που περνά μαζί του, αλλά μια πηγή ισχυρίστηκε ότι φοβούνται ότι «μπορεί να μην έχουν πολύ χρόνο» με τον ηθοποιό.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Ο Μπρους Γουίλις διαγνώστηκε με αφασία πριν από περίπου δύο χρόνια και έκτοτε αποσύρθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθώντας να επικεντρωθεί στην υγεία του αλλά και στην οικογένειά του. Γρήγορα η αφασία που τον βασάνιζε μετατράπηκε σε άνοια. 

Κοντά του είναι πάντα τα παιδιά του, η σύζυγός του αλλά και η πρώην σύζυγός του, Ντέμι Μουρ. 

To άρθρο Σπάνιες φωτογραφίες του Μπρους Γουίλις σε βόλτα στην Καλιφόρνια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button