Κόσμος

Ο Τραμπ έδωσε 100 δολάρια σε μητέρα τριών παιδιών για τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ: «Θα το κάνω και από τον Λευκό Οίκο»

Ο Τραμπ έδωσε 100 δολάρια σε μητέρα τριών παιδιών για τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ: «Θα το κάνω και από τον Λευκό Οίκο»

Έναν νέο απίστευτο τρόπο για να προωθήσει την προεκλογική του εκστρατεία βρήκε ο Ντόναλντ Τραμπ. Ο πρώην πρόεδρος βρέθηκε σε σούπερ μάρκετ της Πενσυλβάνια και έδωσε 100 δολάρια σε μία γυναίκα για να μειώσει τον λογαριασμό των προϊόντων της.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ έδωσε σε μια μαμά τριών παιδιών από την Πενσυλβάνια 100 δολάρια για τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της εκστρατείας του τη Δευτέρα (23.09.2024), ενώ υποσχέθηκε να μειώσει τις τιμές των προϊόντων εάν επανεκλεγεί στις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε η ομάδα της προεκλογικής του εκστρατείας δείχνει τον Τραμπ να δίνει ένα χαρτονόμισμα των 100 δολαρίων στη γυναίκα καθώς κάμερες περιβάλλουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία.

«Ορίστε, θα πέσει λίγο», είπε καθώς έδωσε στη γυναίκα τα χρήματα. «Ο λογαριασμός μόλις έπεσε 100 δολάρια», πρόσθεσε.

«Ευχαριστώ πολύ» του απάντησε η Αμερικανίδα μαμά που δέχτηκε το χρηματικό ποσό από τον Ρεπουμπλικανό πρόεδρο.

«Θα το κάνουμε αυτό για εσάς από τον Λευκό Οίκο, εντάξει;» Είπε τελικά ο Ντόναλντ Τραμπ στη γυναίκα πριν κάνει κομπλιμέντα και στους γιους της.

Ο πρώην πρόεδρος επισκέφτηκε το τοπικό κατάστημα και πήρε μια μεγάλη σακούλα με ποπ κορν πριν από το ράλι του στην Ιντιάνα, αργότερα την ίδια μέρα.

Ο Τραμπ έχει υποσχεθεί να αντιμετωπίσει τον αυξανόμενο πληθωρισμό και να μειώσει το καθημερινό κόστος των ειδών πρώτης ανάγκης, όπως τα ψώνια και η βενζίνη, για τους Αμερικανούς, αν κερδίσει τις εκλογές του Νοεμβρίου.

To άρθρο Ο Τραμπ έδωσε 100 δολάρια σε μητέρα τριών παιδιών για τα ψώνια της στο σούπερ μάρκετ: «Θα το κάνω και από τον Λευκό Οίκο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button