Κόσμος

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Ο Εργκίν Αταμάν με ανάρτησή του απολογήθηκε για την κίνησή του μετά το τέλος του φιλικού αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με τη Γαλατασαράι προς τη Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Χθες το βράδυ, μετά το φιλικό με τη Γαλατάσαραϊ, έκανα τον κλασικό πανηγυρισμό μου με τις γροθιές προς τους φιλάθλους. Στη συνέχεια, αυθόρμητα, έκανα τη χειρονομία “3-1” που αναπαράχθηκε στον Τύπο. Κάνοντας την παραπάνω χειρονομία, δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να στοχοποιήσω ή να προσβάλω κανέναν!

Είμαι ένας προπονητής ο οποίος, σε κάθε ευκαιρία, εκφράζω τον σεβασμό μου προς τη Φενέρμπαχτσε. Την ίδια στιγμή, είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς ανθρώπους στο γήπεδο. Αντιλαμβάνομαι την αναστάτωση που προκάλεσε η ενέργειά μου προς τη Φενέρμπαχτσε.

Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή συγγνώμη μου για την αντίληψη που δημιουργήθηκε δίχως την πρόθεσή μου. Με έναν τρόπο που ποτέ δεν επιθυμούσα. Απολογούμαι σε όλη την κοινότητα της Φενέρμπαχτσε που προσέβαλα λόγω του περιστατικού.

Εργκίν Αταμάν.

Η πρώτη… κίτρινη κάρτα στο Αταμάν αφορούσε την Κύπρο με αφορμή την ανάρτηση πανό πολιτικού περιεχομένου για την παράνομη τουρκική κατοχή κατά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Μακάμπι, στο πλαίσιο του τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» στο νησί.

Τότε ο Τούρκος τεχνικός που αποβλήθηκε λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση του πανό, τόνισε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ότι αθλητισμός και η φιλία πάντα θα νικούν και ότι ουσιαστικά αντέδρασε όσο πιο δυναμικά μπορούσε προκειμένου να τραβήξει την προσοχή. 

Related Articles

Back to top button