Τοπικά

Με κέφι και πολλά χαμόγελα γιορτάζει ο Δήμος Μετεώρων την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας

 Συνάντηση Δημάρχου Μετεώρων και ανταλλαγή ευχών με τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας

Το ΚΑΠΗ Καλαμπάκας επισκέφτηκε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος για να τιμήσει τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας που σήμερα γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας.

Ο Δήμος Μετεώρων με σεβασμό και αγάπη προετοίμασε ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων και δράσεων που ξεκίνησε από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου.

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε με την ομιλία της φιλολόγου κα Ευθυμίας Παπαγεωργίου – Τσιαντή με θέμα: «Η Θέση των Ηλικιωμένων στην σύγχρονη κοινωνία, ακολουθήσαν τραγούδια από τη χορωδία του 1ου Δημοτικού Σχολείου υπό τη διεύθυνση της μουσικού κα Ειρήνης Λιάππη και ολοκληρώθηκε με γεύμα προς τιμή των μελών του ΚΑΠΗ.

Ο κ. Αβραμόπουλος παρευρέθηκε στις σημερινές εκδηλώσεις που έλαβαν χώρα στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας και εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας σημειώνοντας ότι «αποτελούν ένα ζωντανό κομμάτι της κοινωνίας μας αφού έχουν προσφέρει και συνεχίζουν να μας προσφέρουν, καθώς μας εμπνέουν καθημερινά με τη σοφία και τη ζωντάνια τους».

Τον Δήμαρχο στην επίσκεψή του στο ΚΑΠΗ Καλαμπάκας συνόδευσε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Λίλα Μπαντέκα – Νάνη.

The post Με κέφι και πολλά χαμόγελα γιορτάζει ο Δήμος Μετεώρων την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button