Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση 25χρονου σε 15χρονη για να της κλέψει το κινητό – Βίντεο ντοκουμέντο

Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση 25χρονου σε 15χρονη για να της κλέψει το κινητό – Βίντεο ντοκουμέντο

Άγρια επίθεση δέχθηκε μέρα μεσημέρι μία 15χρονη από έναν 25χρονο από τη Συρία σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης στην οδό Μοναστηρίου.

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση, που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ΕΡΤ, καταγράφει τον 25χρονο να ακολουθεί την ανήλικη και όταν βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο από τα χέρια της στη μέση του δρόμου.

Η ανήλικη αντέδρασε, τον έπιασε από την μπλούζα του για να τον συγκρατήσει και να πάρει πίσω το κινητό τους. Όμως ο δράστης, τη χτύπησε με γροθιές, την έσυρε και την έριξε στο έδαφος.

Ο 25χρονος, έφυγε τρέχοντας με τη λεία του, ενώ η ανήλικη με τη βοήθεια περαστικών ενημέρωσε την αστυνομία. Αξιοποιώντας το οπτικό και μετά από αναζητήσεις ο ληστής εντοπίστηκε στην οδό Κωλέττη, και συνελήφθη.

 

Στην κατοχή του βρέθηκε το κινητό τηλέφωνο της ανήλικης και της αποδόθηκε. Ο 25χρονος οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα και πήρε προθεσμία να απολογηθεί στον Ανακριτή.

To άρθρο Θεσσαλονίκη: Άγρια επίθεση 25χρονου σε 15χρονη για να της κλέψει το κινητό – Βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button