Θεσσαλία

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς του Δήμου Τρικκαίων λόγω οικοδομικών εργασιών

Διακοπή κυκλοφορίας σε τμήματα της οδού Ζάππα και Κατσιμήδου την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024.

Εναλλακτικές οδοί για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας.

Την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς του Δήμου Τρικκαίων λόγω οικοδομικών εργασιών.

Συγκεκριμένα, η κυκλοφορία θα διακοπεί:

  • Στην οδό Ζάππα, από τις 08:00 έως τις 09:00, στο τμήμα μεταξύ των οδών Στεφάνοβικ και Αθ. Μικρού, για εργασίες φορτοεκφόρτωσης οικοδομικών υλικών.
  • Στην οδό Κατσιμήδου (και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας), από τις 07:30 έως τις 11:00, στο τμήμα μεταξύ των οδών Μητσοπούλου και Σ. Παλαντζά, καθώς και στην οδό Δευκαλίωνος, μεταξύ των οδών Έλληνος και Κατσιμήδου, λόγω εκτέλεσης εργασιών σε παρακείμενο κτίριο.

Η κυκλοφορία θα διεξάγεται μέσω παρακαμπτήριων οδών με βάση την υφιστάμενη σήμανση και τις υποδείξεις του συνεργείου. Οι αρμόδιοι φορείς θα φροντίσουν για την τοποθέτηση ανάλογων πινακίδων σήμανσης σε συνεργασία με το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύουν μόνο για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα και η ασφάλεια των οδηγών θα διασφαλιστεί με ειδική μέριμνα για την εξυπηρέτηση και των ατόμων με αναπηρία (Μ.Ε.Α.).

Η Τροχαία Τρικάλων προτρέπει τους οδηγούς να επιλέξουν εναλλακτικές διαδρομές για την αποφυγή ταλαιπωρίας και να τηρούν τις υποδείξεις της σήμανσης για την ομαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας.

The post Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς του Δήμου Τρικκαίων λόγω οικοδομικών εργασιών appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button