Θεσσαλία

Αναβάθμιση Αθλητικού Κέντρου «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» Δήμου Πύλης

Οι υποσχέσεις του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα στον Δήμαρχο Κων/νο Μαράβα παίρνουν σάρκα και οστά

Κλιμάκιο της Περιφέρειας Θεσσαλίας αποτελούμενο από τους κ. κ. Χρήστο Αναστασόπουλο, Ηλία Λεοντάρη ειδικούς συνεργάτες του Περιφερειάρχη κ. Δημήτριο Κουρέτα και τον κ. Αθανάσιο Τσιάρα Εντεταλμένο Σύμβουλο Τεχνικών Έργων της Π. Ε. Τρικάλων, επισκέφθηκαν την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου το Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» στην Δημοτική Κοινότητα Πηγής, όπου τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Κωνσταντίνος Μαράβας με στελέχη του Δήμου Πύλης και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πηγής κ Απόστολος Κερασιώτης.

Θέμα της συνάντησης η χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου «ΣΚΑΜΝΙΕΣ», ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διεξαγωγής αγώνων Ανωμάλου Δρόμου σε επίπεδο Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Για τον λόγο αυτό ο Περιφερειάρχης κ. Δημ. Κουρέτας ενέγραψε στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το ποσό του 1.000.000 ευρώ για την υλοποίηση του έργου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΣΕΓΑΣ.

Ταυτόχρονα υπάρχει προϋπόθεση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να αιτηθεί η πραγματοποίηση, στο Αθλητικό Κέντρο «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» του Δήμου Πύλης, των Αγώνων των Ενόπλων Δυνάμεων σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όσους το τελευταίο διάστημα έδειξαν το ανάλογο ενδιαφέρον, για την αναβάθμιση του Αθλητικού Κέντρου «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Δημήτριο Κουρέτα, που από τους περυσινούς Αγώνες που παραβρέθηκε και υλοποίησε άμεσα την υπόσχεσή του για αναβάθμιση του χώρου σε Αθλητικό Κέντρο Πανευρωπαϊκής εμβέλειας, καθώς και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρύσα Ντιντή για την συμπαράσταση, την συνεργασία και επιμονή στην ένταξη του έργου στον προϋπολογισμό της Περιφέρειας Θεσσαλίας, έτσι ώστε ο Δήμος Πύλης να καταφέρει να υλοποιήσει έργα που προγραμμάτισε από την προηγούμενη θητεία, αλλά δεν είχε την πρέπουσα ανταπόκριση από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή.

The post Αναβάθμιση Αθλητικού Κέντρου «ΣΚΑΜΝΙΕΣ» Δήμου Πύλης appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button