Life Style

Modern Cinderella για Ricta: «Δεν κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για βαριά σωματική βλάβη»

Modern Cinderella για Ricta: «Δεν κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για βαριά σωματική βλάβη»

Η Modern Cinderella μίλησε για τον πρώην σύντροφό της, Ricta, που βρίσκεται στη φυλακή. Η γνωστή youTuber και influencer άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

Η Modern Cinderella παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day. Η γνωστή YouTuber και Influencer μίλησε για τον πρώην σύντροφό της και γνωστό τράπερ, Ricta, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή αντιμετωπίζοντας βαριές κατηγορίες.

«Έχουμε επαφή με τον σύζυγό μου από τη φυλακή, τον βλέπω κάθε βδομάδα και μιλάμε κάθε μέρα. Δεν γινόταν να μην έχουμε επικοινωνία. Έχω πάει τον μικρό στη φυλακή για να δει τον πατέρα του», δηλώνει η Modern Cinderella, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο της επανασύνδεσης.

«Έχει οριστεί η ημερομηνία του δικαστηρίου, έχει πέσει και η κατηγορία. Πλέον δεν κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για βαριά σωματική βλάβη», επισημαίνει η νεαρή.

«Το έμαθα αμέσως όταν έγινε το σκηνικό, ο Δημήτρης με πήρε αμέσως τηλέφωνο. Είμαι και θα είμαι πάντα δίπλα του. Είμαι κατά της βίας αλλά, επειδή τα κανάλια έχουν τραβήξει το θέμα από το μαλλιά και όλοι λένε ανακρίβειες χωρίς να έχουν την παραμικρή ιδέα του τι έχει συμβεί, περιμένουμε την ώρα και τη στιγμή που θα μπορέσει να ανοίξει την κάμερα ο Δημήτρης και να πει όσα έχει να πει», περιγράφει η Modern Cinderella για το περιστατικό που έστειλε τον σύζυγό της στη φυλακή.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της η Modern Cinderella μιλώντας για τον χωρισμό της από τον Ricta είχε αποκαλύψει: «Είχαμε χωρίσει στους 6 μήνες αφού γέννησα. Δε θέλαμε να υπάρχουν εντάσεις, να τσακωνόμαστε μπροστά στο παιδί. Είναι πιο σημαντικό να είμαστε καλά χωριστά και για αυτό είχαμε αποφασίσει να χωρίσουμε…

Επειδή έχω για πρότυπο τη μαμά μου, που με μεγάλωσε μόνη της και είδα πως είναι να είναι στη δουλειά συνέχεια, να προσπαθεί να σου παρέχει τα πάντα, να είναι δίπλα σου και να σου δίνει την καλύτερη ανατροφή, δεν με φόβισε. Η μαμά μου πήρε το πτυχίο της στο πανεπιστήμιο με εμένα αγκαλιά. Είδα όλα αυτά τα χρόνια πόσο πολύ πάλεψε η μαμά μου και είχα πει ότι εγώ όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω σαν τη μαμά μου».

To άρθρο Modern Cinderella για Ricta: «Δεν κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας αλλά για βαριά σωματική βλάβη» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button