Υγεία

Νατάσσα Μποφίλιου: «Το ζήτημα για το φόρεμά μου ξεκίνησε από ένα tweet και έγινε θέμα»

Νατάσσα Μποφίλιου: «Το ζήτημα για το φόρεμά μου ξεκίνησε από ένα tweet και έγινε θέμα»

«Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet» δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου.

Την Νατάσσα Μποφίλιου υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος στο «Στούντιο 4».  Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τις κριτικές που έχει δεχθεί κατά καιρούς για τις εμφανίσεις της.

«Το πρώτο πράγμα που άκουσα ήταν “εσύ δεν ταιριάζεις με την αισθητική του τάδε”. Μετά “πρέπει να μαζευτεί αυτή η περιφέρεια, δεν κάνει”. Είναι πράγματα τα οποία μετά καταλαβαίνεις πόσο σε έχουν πληγώσει και σε έχουν επηρεάσει. Μετά από χρόνια. Παρατηρείς συμπεριφορές που έχεις και λες… αυτή η συμπεριφορά προκύπτει από το γεγονός ότι χρειάστηκε να φτιάξω μια ασπίδα γύρω από αυτό», εξομολογήθηκε η Νατάσσα Μποφίλιου και συνέχισε:

«Η ταυτότητα των ανθρώπων καθορίζεται από τον τρόπο που βλέπουν τον κόσμο, τον τρόπο που βλέπουν τους άλλους. Αν αυτό που βλέπουν στους άλλους είναι η περιφέρειά τους, το αν βγάζουν τη μπλούζα τους στη σκηνή και είναι δικαίωμά τους, στο κοινό τους και έχουν το κορμί τους, την ψυχή τους… Αυτά είναι έτσι τα πράγματα.

Δεν θα θέλαμε, γι’ αυτό συνδέω πολύ τη ζωή μου με έναν κοινωνικό αγώνα γιατί θα θέλαμε να ζούμε σε μια άλλη κοινωνία να τους χωράει, να τους κάνει ευτυχισμένους. Αλλά μέχρι να φτάσουμε εκεί, πρέπει να ξέρουμε ότι έτσι είναι τα πράγματα.

Εγώ δεν ταυτίζομαι με αυτόν τον άνθρωπο που θα σχολιάσει, δεν τον καταλαβαίνω, δεν τον εμπιστεύομαι, δεν τον θέλω. Ούτε αυτός ταυτίζεται και με θέλει και είναι δίκαιο».

«Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω και κινδυνεύσει. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο, ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο. Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία… Το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει», τόνισε η Νατάσσα Μποφίλιου.

To άρθρο Νατάσσα Μποφίλιου: «Το ζήτημα για το φόρεμά μου ξεκίνησε από ένα tweet και έγινε θέμα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button