Ελλάδα

Δυο αδέλφια, 17 και 19 ετών, δολοφόνησαν τον ξάδελφό τους στην Κυψέλη – Ισχυρίστηκαν πως τους κακοποιούσε

Δυο αδέλφια, 17 και 19 ετών, δολοφόνησαν τον ξάδελφό τους στην Κυψέλη – Ισχυρίστηκαν πως τους κακοποιούσε

Θύματα κακοποίησης από τον 28χρονο που έπεσε νεκρός αργά το βράδυ της Δευτέρας (07.10.2024) στην Κυψέλη, ισχυρίστηκαν πως είχαν πέσει τα δυο αδέλφια και καθ’ ομολογίαν δράστες της δολοφονίας.

Τα δυο αδέλφια, ηλικίας 17 και 19 ετών, μετά τη δολοφονία του νεαρού άντρα σε πεζόδρομο στην Κυψέλη, παρουσιάστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου ομολόγησαν ότι ήταν οι δράστες της φονικής επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, αστυνομικοί εντόπισαν στη συμβολή των οδών Χανίων και Πατησίων έναν άνδρα αιμόφυρτο με τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο στον λαιμό.

Το θύμα δέχθηκε μαχαιριές – μια σίγουρα στον λαιμό – και άρχισε να περπατά προς την Πατησίων όπου και σωριάστηκε στο έδαφος. 

Στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το θύμα, έναν 28χρονο από την Αλβανία, και το μετέφερε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου και κατέληξε.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ωστόσο περίπου μια ώρα αργότερα τα αδέλφια εμφανίστηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης.

Τα δυο αδέλφια, μετέβησαν στο ΑΤ, συνοδευόμενα από τη μητέρα τους ενώ στη συμβολή των οδών Χανίων και Τεγέας, εντοπίστηκαν δυο μαχαίρια. 

Ο 17χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι αυτός ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον 28χρονο ενώ ο 19χρονος ότι ήταν συνεργός.

Τα δύο αδέρφια, που είναι Αλβανοί με ελληνική υπηκοότητα, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι το θύμα τους κακοποιούσε -μέχρι στιγμής δεν έχει ακόμη διευκρινιστεί αν ισχυρίζονται ότι επρόκειτο για σεξουαλική ή σωματική κακοποίηση. 

To άρθρο Δυο αδέλφια, 17 και 19 ετών, δολοφόνησαν τον ξάδελφό τους στην Κυψέλη – Ισχυρίστηκαν πως τους κακοποιούσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button