Life Style

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ το παραμικρό, οπότε αθώος»

Άγγελος Παπαδημητρίου: «Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ το παραμικρό, οπότε αθώος»

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σε μια διαφορετική συνέντευξη που προκάλεσε σε ορισμένα σημεία χαμόγελα. Ο ηθοποιός μίλησε με το δικό του χαρακτηριστικό ύφος, μπροστά στην κάμερα.

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου μίλησε για τα θέματα της συγκατοίκησης και της απιστίας, σε συνέντευξη που έδωσε στο «Happy Day» στον Alpha και τον ρεπόρτερ Δημήτρη Σιδηρόπουλο. Αρχικά, ο ηθοποιός υποστήριξε πως τα ζευγάρια δεν πρέπει να μένουν μαζί: «Τα ζευγάρια πρέπει να κοιμούνται σε διαφορετικές… πόλεις. Για κρεβατοκάμαρες μιλάμε τώρα; Θα ζήσεις με τον ίδιο άνθρωπο σε ένα σπίτι;

Έχω συγκατοικήσει, αλλά με μεσοτοιχία. Αν έχεις κάποιον συνέχεια να σε κοιτάει, νιώθεις ότι σε παρακολουθεί η Interpol. Όταν θα έρθει η στιγμή θα βρεθείτε, να είσαι έτοιμος, φτιαγμένος κτλ. Θα σε κοιτάει που ανοίγεις το ψυγείο το βράδυ και τρως ένα γλύκο; Πάει κάηκες, καταστράφηκες».

Αναφορικά με το θέμα της απιστίας, ομολόγησε: «Έχω υπάρξει άπιστος. Δεν μπορείς να αφιερωθείς σε έναν άνθρωπο, ανά πάσα στιγμή θα κάνεις μια παρασπονδία».

Συμπλήρωσε πως: «υπάρχει παντοτινή αγάπη, αλλά με παρασπονδίες. Η μεγαλύτερη ανοησία είναι να πεις ότι απίστησες. Αυτά δεν τα λες ποτέ, εκτός αν σε πιάσει η αστυνομία στα πράσα. Αλλιώς ποτέ δεν τα λες. Οι παλιοί τα έλεγαν αυτά τα πράγματα; Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ. Ποτέ, αθώος».

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε: «Μα δεν έχουν και σημασία αυτά. Δηλαδή τους δίνουμε μια σημασία. Είναι σαν να έφαγες ένα γλυκό κρυφά. Δεν έχουν τόση σημασία αυτά. Η σχέση είναι ένα βαθύ πράγμα, ούτε που το θυμάσαι ποτέ. Αρκεί να προσέχεις να μην κολλήσεις τίποτα. Αυτά είναι τα δράματα».

To άρθρο Άγγελος Παπαδημητρίου: «Το κέρατο πήγαινε σύννεφο, αλλά δεν λέγανε ποτέ το παραμικρό, οπότε αθώος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button