Πολιτική

O Μιχάλης Κατρίνης δεν στηρίζει κανέναν για τον β’ γύρο: Πάνω από όλους το ΠΑΣΟΚ

O Μιχάλης Κατρίνης δεν στηρίζει κανέναν για τον β’ γύρο: Πάνω από όλους το ΠΑΣΟΚ

Δεν θα στηρίξει κάποιον από τους δύο υποψήφιους στον β΄γύρο των εκλογών στο ΠΑΣΟΚ ο Μιχάλης Κατρίνης, ο οποίος με ανάρτησή του στα social media το μεσημέρι της Τρίτης (8.10.24) τονίζει ότι ο νέος πρόεδρος θα εκλεγεί ελεύθερα και ανεπηρέαστα από τους δημοκρατικούς πολίτες.

Όπως γράφει στην ανάρτησή του ο Μιχάλης Κατρίνης δεν πρόκειται να τοποθετηθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Νίκου Ανδρουλάκη ή της υποψηφιότητας του Χάρη Δούκα, όπως ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή το βράδυ της Κυριακής (6.10.24) όταν στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών στο ΠΑΣΟΚ αναδείχθηκε πέμπτος.

«Σε σχέση με όσα γράφονται και λέγονται: Δηλώνω ξεκάθαρα ότι η δημόσια τοποθέτησή μου την Κυριακή το βράδυ ισχύει στο ακέραιο. Τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα τον επιλέξουν ελεύθερα και ανεπηρέαστα οι δημοκρατικοί πολίτες. Το κατέστησα σαφές σε όλους, το επανέλαβα και στους δύο υποψηφίους που επικοινώνησαν μαζί μου», τονίζει

«Τη Δευτέρα το πρωί, όποιος και αν εκλεγεί, εγώ θα συνεχίσω να δίνω τη μάχη για το ΠΑΣΟΚ, όπως έκανα με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια. Γιατί πάνω από όλους είναι το ΠΑΣΟΚ που πρέπει να γίνει και πάλι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων», καταλήγει στην ανάρτησή του ο βουλευτής Ηλείας.

To άρθρο O Μιχάλης Κατρίνης δεν στηρίζει κανέναν για τον β’ γύρο: Πάνω από όλους το ΠΑΣΟΚ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button