Υγεία

Πέθανε ο 73χρονος που τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του – Το χρονικό του άγριου εγκλήματος στην Εύβοια

Πέθανε ο 73χρονος που τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του - Το χρονικό του άγριου εγκλήματος στην Εύβοια

Τραγωδία στην Εύβοια. Την τελευταία του πνοή άφησε στο νοσοκομείο Χαλκίδας ο 73χρονος που δέχτηκε αλλεπάλληλες μαχαιριές από τον 35χρονο ανιψιό του, ο οποίος αναζητείτο και συνελήφθη γύρω στα μεσάνυχτα.

Ο 73χρονος ήταν μέσα στο σπίτι του στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου στην Εύβοια, το απόγευμα της Τρίτης (08.10.2024), όταν ο 35χρονος ανιψιός του τον μαχαίρωσε.

Σύμφωνα με το eviaonline.gr ο άτυχος 73χρονος άφησε αργά το βράδυ την τελευταία του πνοή.

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Χαλκίδας όπου είχε μεταφερθεί.

Τα τραύματα από το μαχαίρι ήταν πολλαπλά και δυστυχώς υπέκυψε σε αυτά.

Ο δράστης, ο οποίος αναζητείτο από την αστυνομία εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στο νεκροταφείο του χωριού.

Τη νύχτα θα κρατηθεί στο Α.Τ. Μαντουδίου και την Τετάρτη (09.10.2024) θα μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση Ευβοίας στη Χαλκίδα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Σύμφωνα με μαρτυρίες από το στενό συγγενικό περιβάλλον του 73χρονου στο eviaonline, οι δύο τους βρίσκονταν το βράδυ στο καφενείο του χωριού και συζητούσαν.

Κάποια στιγμή ο 35χρονος ζήτησε χρήματα από τον θείο του, καθώς τον βοηθούσε συχνά οικονομικά και εκείνος αρνήθηκε να του τα δώσει. Υπήρξε μια έντονη διένεξη, αλλά οι δύο τους αποχώρησαν από το καφενείο.

Ο 73χρονος πήγε σπίτι του, όπου διέμενε μόνος του, όταν κατέφτασε ο ανιψιός, ο οποίος του επιτέθηκε, μαχαιρώνοντάς τον 6 φορές, με τη μία να βρίσκει τον ηλικιωμένο στον λαιμό.

Παρά τον βαρύτατο τραυματισμό του, ο 73χρονος κατάφερε αιμόφυρτος να φύγει από το σπίτι και κατευθύνθηκε στο καφενείο του χωριού να ζητήσει βοήθεια, ενώ ψέλλισε στους θαμώνες πως τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του και στη συνέχεια κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους.

Οι συγχωριανοί του έντρομοι, κάλεσαν αμέσως ασθενοφόρο και την αστυνομία.

Ο 73χρονος – όπως αναφέρθηκε παραπάνω – μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου και κατόπιν διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Χαλκίδας όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

To άρθρο Πέθανε ο 73χρονος που τον μαχαίρωσε ο ανιψιός του – Το χρονικό του άγριου εγκλήματος στην Εύβοια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button