Ελλάδα

«Έχουν βάλει στο μάτι το παιδί» λέει ο πατέρας του 13χρονου που πήγε να πετάξει τον συμμαθητή του από το μπαλκόνι

«Έχουν βάλει στο μάτι το παιδί» λέει ο πατέρας του 13χρονου που πήγε να πετάξει τον συμμαθητή του από το μπαλκόνι

Την δική του εκδοχή για το βίαιο περιστατικό στο Γυμνάσιου του Κρανιδίου, δίνει στο newsit.gr ο πατέρας του 13χρονου που κατηγορείται ότι κατά τη διάρκεια διαλλείματος ξυλοκόπησε και αποπειράθηκε να ρίξει από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου του σχολείου το συμμαθητή του.

O γονιός του ανήλικου παιδιού που συνελήφθη, αν και παραδέχεται ότι τα δύο παιδιά τσακώθηκαν στο σχολείο στο Κρανίδι, ωστόσο αρνείται ότι ο γιος του θέλησε να πετάξει τον συνομήλικο του από μεγάλο ύψος και αναφέρει ότι το δικό του παιδί έχει πέσει θύμα μπούλινγκ.

«Τα παιδιά λένε διάφορα, τώρα τι έγινε μέσα στο σχολείο ο Θεός κι η ψυχή τους. Αυτά τα ξέρουν οι καθηγητές και ο διευθυντής. Το δικό μας το παιδί, μας λέει από καιρό ότι τον έβριζε ο άλλος. Τον ενοχλούσε συνέχεια. Αυτό συνέβαινε από πέρυσι. Γενικώς του κάνουν ψιλό – μπούλινγκ μέσα στο σχολείο και τον έχουν βάλει στο μάτι», λέει στο newsit.gr o πατέρας του αγοριού.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν καταγράψει οι αστυνομικές αρχές ο 13χρονος φερόμενος δράστης άρχισε να χτυπάει στο πρόσωπο το συμμαθητή του, ενώ στη συνέχεια του έκανε κεφαλοκλείδωμα και τον σήκωσε προκειμένου να τον ρίξει από το πρώτο όροφο.

Μάλιστα αυτό απετράπη από φίλο του αγοριού που φέρεται να είχε στοχοποιήσει ο 13χρονος. Από τις καταθέσεις στη συνέχεια ο φερόμενος ως δράστης έσυρε προς την τάξη τους τον συμμαθητή του, τον τράβηξε από τα μαλλιά και του χτύπαγε το κεφάλι στην πόρτα.

«Κατηγορούν τον γιο μου ότι φταίει για όλα»

«Τα παιδιά μονίμως τον κατηγορούν ότι για όλα φταίει ο γιος μου. Κάποια στιγμή μας φώναξε ο διευθυντής, ήταν και η μητέρα του άλλου παιδιού μπροστά και το θέμα έληξε μέσα στο σχολείο.  Το απόγευμα της Δευτέρας πήγε και μας έκανε μήνυση, ότι πήγε να τον πετάξει.  Αυτό μας το ξεφούρνισε όταν  τον έφερε μετά η μητέρα του στο γραφείο. Ο μικρός είναι πιο βαρύς κι από το γιο μου. Ο γιος μου δεν μπορεί να σηκώσει ούτε ένα γραφείο. Ο άλλος είπε ότι τον σήκωσε από τα σίδερα να τον πετάξει από το μπαλκόνι. Η καθηγήτρια υποτίθεται δεν είδε τίποτα που ήταν μέσα στην τάξη την ώρα του διαλλείματος», υποστηρίζει ο πατέρας του ανήλικου.

Μάλιστα παρότι υπάρχουν μαθητές οι οποίοι κατέθεσαν μάρτυρες για το περιστατικό, ο πατέρας του 13χρονου αναφέρει πως πρόκειται για φίλους του άλλου παιδιού.  

«Αυτό το παιδί τον ενοχλούσε συνέχεια των ώρα του μαθήματος. Όχι μόνο αυτός αλλά και κανά δυο άλλοι μέσα στην τάξη και μονίμως  του φορτώνουν διάφορα. Ότι τσακωθήκανε, τσακωθήκανε. Τώρα τι έγινε και πως έγινε, δεν γνωρίζουμε. Στο σχολείο κοιτάνε να ρίξουν τις ευθύνες στους γονείς και στα παιδιά», λέει ο πατέρας του 13χρονου και συνεχίζοντας τονίζει:  

«Ο καθένας μπροστά στην μαμά και στον μπαμπά του λέει άλλα άσχετα για το τι έχει συμβεί στο σχολείο. Και τον δικό μου τον έχω  πιάσει να βρίζει και τον έχω μαλώσει. Δεν ακούνε και κανέναν σε αυτή την ηλικία.  Και η κάθε μαμά για το γιο της σκοτώνει άνθρωπο. Έμαθα μετά ότι είχαν πάει και δύο μάρτυρες από εκεί, φίλοι του άλλου βέβαια».

To άρθρο «Έχουν βάλει στο μάτι το παιδί» λέει ο πατέρας του 13χρονου που πήγε να πετάξει τον συμμαθητή του από το μπαλκόνι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button