Τοπικά

‎‎Πνιγμός η αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σύμφωνα με τη νεκροτομή

Σοκ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο έχει προκαλέσει ο ξαφνικός θάνατος του 31χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ.

Σύμφωνα με την πρώτη εικόνα από τη νεκροτομή, που ολοκληρώθηκε χθες το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών, ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ οφείλεται σε «πνιγμό εντός ύδατος», επιβεβαιώνοντας πλήρως τη μακροσκοπική εκτίμηση του ιατροδικαστή.

Ωστόσο, ελήφθησαν δείγματα για να γίνουν ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, καθώς ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί αν είχε κάποιο πρόβλημα με την καρδιά του και εξ αυτού έπαθε ανακοπή και κατόπιν πνίγηκε, ή υπήρχε κάποιο άλλο παθολογικό αίτιο. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η λιποθυμία και η απώλεια αισθήσεων να προήλθαν από κάποιο παθολογικό αίτιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής εντοπίζει περίεργο εύρημα στην καρδιά, ίσως και εκ γενετής, που οι ιστολογικές θα αναδείξουν αν προκάλεσε καρδιακή ανακοπή και πνευμονικό οίδημα.

Εξ αρχής είχε αποκλειστεί η εγκληματική ενέργεια

Ο άνθρωπος που εντόπισε τον 31χρονο ποδοσφαιριστή νεκρό ήταν ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος διαμένει στην ίδια πολυκατοικία. Ενημερώθηκε ότι τον αναζητούσε η σύζυγός του, η οποία βρίσκεται στην Αγγλία με την κόρη τους και δεν μπορούσε να τον βρει, αγωνιούσε και ζήτησε τη βοήθειά του. Μπαίνοντας στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στο αδιανόητο και θλιβερό θέαμα.Ο έμπειρος μπακ είχε περάσει σχεδόν όλη του την καριέρα στην Αγγλία, παίζοντας σε MK Dons, Νορθάμπτον, Τάμγουορθ, Όξφορντ Γιουνάιτεντ και Σεφίλντ Γιουνάιτειντ, ενώ φέτος το καλοκαίρι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, από το 2022 ήταν και διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, καταγράφοντας 12 συμμετοχές.

 

The post ‎‎Πνιγμός η αιτία θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σύμφωνα με τη νεκροτομή appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button