Κόσμος

Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο, πέταξε στην λεκάνη το έμβρυο και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει

Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο, πέταξε στην λεκάνη το έμβρυο και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που έκανε μία έγκυος στο Μανχάταν των ΗΠΑ. Μετά από δυσφορία που ένιωσε η 20χρονη ενώ έτρωγε σε εστιατόριο, απέβαλε και πέταξε το έμβρυο μέσα στη λεκάνη.

Το συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στην επιχείρηση «Sophie’s Cuban Cuisine» στην Fulton Street του Μανχάταν των ΗΠΑ, και έγινε αντιληπτό όταν πελάτες ξεκίνησαν να παραπονιούνται ότι βούλωσε η τουαλέτα. Κανένας δεν περίμενε πως μέσα στις σωληνώσεις είχε σφηνώσει ένα έμβρυο 22 εβδομάδων.

Μετά τις διαμαρτυρίες των πελατών, οι εργαζόμενοι προσπάθησαν να ξεβουλώσουν την λεκάνη και τότε αντίκρυσαν το νεκρό έμβρυο που ήταν ακόμη μέσα στον πλακούντα μαζί με τον ομφάλιο λώρο του.

Μετά από έρευνα της αστυνομίας αποδείχθηκε πως μητέρα του παιδιού ήταν η 20χρονη κοπέλα που μία ημέρα πριν έτρωγε στο συγκεκριμένο μαγαζί, σύμφωνα με το New York Post.

Τότε οι εργαζόμενοι θυμήθηκαν πως είδαν την έγκυο κοπέλα να πηγαίνει τουαλέτα, να μένει για αρκετή ώρα μέσα και μετά να γυρνάει στο τραπέζι της να τρώει και να φεύγει από το εστιατόριο.

Όπως αποδείχθηκε, η 20χρονη απέβαλε μέσα στην τουαλέτα και για λόγους που δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη, πέταξε το μωρό στην λεκάνη και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει.

Ο ιατροδικαστής εκτίμησε πως το έμβρυο ήταν αρσενικό παιδί 22 έως 23 εβδομάδων και δεν διέγνωσε κάποια ανωμαλία ή ασθένεια στο μωρό.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης μαζί με τον εισαγγελέα του Μανχάταν, βλέπουν την σύλληψη της 20χρονης ως «μονόδρομο» και μέχρι αυτή τη στιγμή παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο για το αν κατηγορηθεί για κακούργημα.

To άρθρο Γυναίκα απέβαλε σε εστιατόριο, πέταξε στην λεκάνη το έμβρυο και πάτησε το καζανάκι για να το εξαφανίσει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button