Κόσμος

Μπρίστολ: Άνοιξε πακέτο από το Shein και πετάχτηκε ένας… σκορπιός

Μια φοιτήτρια από το Μπρίστολ, έπαθε το απόλυτο σοκ όταν παρέλαβε το δέμα της από την κινεζική εταιρεία Shein, καθώς ανακάλυψε στο δέμα της έναν ζωντανό σκορπιό!

«Νόμιζα ότι ήταν παιχνίδι και μετά ξαφνικά μετακινήθηκε», δήλωσε η Σοφία Αλόνσο-Μόσινγκερ, προσθέτοντας ότι ήταν «αρκετά τρομακτικό».

Με τη βοήθεια των συγκατοίκων της στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, ο δηλητηριώδης εισβολέας μεταφέρθηκε σε μια μπανιέρα πριν τον συλλέξει ένας ειδικός. Η Shein με έδρα την Κίνα τόνισε, ότι διεξήγαγε εσωτερική έρευνα και επιβεβαίωσε ότι «όλες οι τυπικές διαδικασίες λειτουργίας έχουν τηρηθεί».

Η φοιτήτρια είπε στο BBC: «Άνοιξα την εξωτερική συσκευασία και είδα κάτι να κινείται και είπα, “τι είναι αυτό;”». Αφού συνειδητοποίησε ότι ήταν σκορπιός, η 18χρονη φοιτήτρια, ξαναέκλεισε την τσάντα που περιείχε ένα ζευγάρι μπότες, την έβγαλε από το δωμάτιό της και κάλεσε τους συγκάτοικούς της.

«Νόμιζα ότι ονειρευόμουν», είπε. «Νιώθω ότι είμαι εντάξει με τις αράχνες και τα έντομα, αλλά ήταν τρομακτικό να βρίσκεται στο δωμάτιό μου ένας σκορπιός».

Στη συνέχεια, οι συγκάτοικοι έδωσαν στον σκορπιό νερό στραγγίζοντας μια πετσέτα κουζίνας, το οποίο ήπιε αμέσως και στη συνέχεια κάλεσαν μια οργάνωση άγριων ζώων. Σύμφωνα με ειδικό που μίλησε στο BBC, οι αναφορές για τέτοιους «λαθρεπιβάτες» είναι εκπληκτικά συχνές.

«Ο σκορπιός είναι ο Olivierus martensii, κοινώς είναι ένας κινεζικός σκορπιός».

Related Articles

Back to top button