Υγεία

Ο 22χρονος που καταγγέλθηκε ότι βίασε τη 14χρονη στη Λέσβο απαντά: Έχω συνομιλίες στο κινητό μου που αποδεικνύουν την αλήθεια

Ο 22χρονος που καταγγέλθηκε ότι βίασε τη 14χρονη στη Λέσβο απαντά: Έχω συνομιλίες στο κινητό μου που αποδεικνύουν την αλήθεια

Κατηγορηματικά αρνούνται ο 22χρονος και ο 21χρονος τα όσα καταγγέλλει για βιασμό της η 14χρονη από τη Λέσβο. Σε μια υπόθεση, που όπως είναι φυσικό, έχει προκαλώσει αναστάτωση στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η οικογένεια του ανηλίκου κοριτσιού από τη Λέσβο, οι άνδρες αυτοί ήταν συγχωριανοί και πλησίασαν την κόρη τους με σκοπό να τη βάλουν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο τους. Στη συνέχεια, σύμφωνα με την καταγγελία, προχώρησαν στον βιασμό της, πράξη που μάλιστα, βιντεοσκόπησαν με το κινητό.

Οι δύο νεαροί που έχουν καταγγελθεί από την 14χρονη ότι την βίασαν αρνούνται κάθε εμπλοκή στη συγκεκριμένη υπόθεση και υποστηρίζουν ότι όλα αυτά είναι φήμες. 

«Δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, δεν εμπλέκομαι απολύτως πουθενά εγώ προσωπικά και έχω αναθέσει την υποθεση αυτή σε δικηγόρο. Έχω συνομιλίες στο κινητό μου που αποδεικνύουν την αλήθεια» λέει στο newsit.gr ο 22χρονος στρατιωτικός που καταγγέλει η 14χρονη ότι τη βίασε.

Ο πατέρας του 22χρονου μιλώντας στο newsit.gr δίνει τη δική του εξήγηση για όλα αυτά που ακούγονται για το παιδί του και το περιστατικό για το οποιο κατηγορείται ο γιος του από την 14χρονη.

«Ο γιος μου δεν έχει καμία σχέση με όλο αυτό που ακούστηκε. Δεν υπάρχει κανένα βίντεο, δεν εκβίασε κανέναν κάθε άλλο έχει το παιδί μου μηνύματα στο κινητό του που η κοπέλα του έστελνε ότι τον θέλει πολύ και επιθυμούσε να τα φτιάξουνε. Ο γιος μου της απάντησε ότι είσαι πολύ μικρή και δεν μπορώ, δεν γίνεται», αναφέρει ο πατέρας του 22χρονου για όλα όσα γνωρίζει για την επικοινωνία που είχε η 14χρονη με τον γιο του.

«Βάλαμε δικηγόρο και θα κάνουμε και εμείς μήνυση γιατί γνωρίζω ότι αυτοί ως οικογενεια ψάχνονται για χρήματα. Πρόκειται για μια οικογένεια που αντιμετωπίζουν πολλά οικονομικά προβλήματα κάποια στιγμή τους κόψανε και το ρεύμα στο σπίτι και εμείς βάλαμε χρήματα όλοι από το χωριό για να τους το ξανασυνδεσουν. Έχουν 7- 8 παιδιά και περνάνε δύσκολα. Πολλά μεγάλα δάνεια και ο πατέρας της ανήλικης δουλεύει λίγο απ’ όλα, φτιάχνει αυτοκίνητα έχει και ζώα. Έχει καταστραφεί οικονομικά», καταλήγει ο ίδιος πιστεύοντας ότι οι λόγοι που κατηγορεί η 14χρονη και η οικογένεια της το παιδί του είναι για να επωφεληθούν οικονομικά.

«Είναι όλα φήμες»

Στο newsit.gr μίλησε και ο πατέρας του 21χρονου άνδρα που κατηγορείται και αυτός από την 14χρονη ότι της έκανε κακό. Αρνείται κάθε συμμετοχή του δικού του γιου στο περιστατικό, σχολιάζοντας πως δεν μπορεί να καταλάβει πώς ξεκίνησε όλο αυτό.

«Είναι όλα φήμες όσα ακούστηκαν για το παιδί μου, δεν έχει γίνει ποτέ τέτοιο σκηνικό. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα και δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά. Έχουμε βάλει δικηγόρο για την υπόθεση» λέει ο πατέρας του 21χρονου και τονίζει πως επιθυμεί να διαλευκανθεί η υπόθεση το συντομότερο.

To άρθρο Ο 22χρονος που καταγγέλθηκε ότι βίασε τη 14χρονη στη Λέσβο απαντά: Έχω συνομιλίες στο κινητό μου που αποδεικνύουν την αλήθεια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button