Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη παντού και πάντα μαζί το τελευταίο διάστημα – Φωτογραφίες και βίντεο

Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη παντού και πάντα μαζί το τελευταίο διάστημα – Φωτογραφίες και βίντεο

Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει πάντα μαζί του, το τελευταίο διάστημα, την Θεοδώρα Τζάκρη. Ακόμα και στο γήπεδο Καραϊσκάκη εθεάθησαν μαζί.

Ο Στέφανος Κασσελάκης ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του και η Θεοδώρα Τζάκρη βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του. Ο έκπτωτος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ την εμπιστεύεται και την θεωρεί, ως την στενότερη συνεργάτιδά του. Το τελευταίο διήμερο μάλιστα, δεν πήγε πουθενά χωρίς εκείνη. Απόδειξη οι εικόνες που κυκλοφόρησαν στα social media. Ήταν μαζί στο Ψυχικό, το βράδυ του Σαββάτου (12-10-2024) μετά τη θυελλώδη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, η οποία αποφάσισε τον αποκλεισμό του από τις εσωκομματικές εκλογές, ενώ καταγράφηκαν μαζί και ένα 24ωρο αργότερα, στο στάδιο «Καραϊσκάκη».

Η Θεοδώρα Τζάκρη τον συμβουλεύει και πιστεύει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα καταφέρει να εκλεγεί εκ νέου πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Κάποια στιγμή θα γίνει το συνέδριο. Το μόνο αρμόδιο να ανακηρύξει υποψηφίους, βάσει του καταστατικού μας, είναι το Συνέδριο.

Η κομματική βάση είναι μαζί μας, όσα μέτρα και να κάνουν, ότι κι αν προσπαθούν να μαγειρέψουν δεν υπάρχει περίπτωση το Συνέδριο να επικυρώσει την απόφαση της ΚΕ, δεν υπάρχει περίπτωση να μην είναι υποψήφιος ο Στέφανος Κασσελάκης», ανέφερε η κ. Τζάκρη.

Το βράδυ του Σαββάτου (12-10-2024) ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εθεάθη να συνομιλεί στο Ψυχικό με τον Μανώλη Καπνισάκη και τη Θεοδώρα Τζάκρη για τις εξελίξεις στο κόμμα. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα ήταν το μόνο στέλεχος του κόμματος από αυτά που στηρίζουν τον πρώην πρόεδρο το οποίο μίλησε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, καθώς είχαν αποφασίσει να απέχουν.

Ένα 24ωρο αργότερα πήγαν μαζί στον Πειραιά, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα της εθνικής, με την Ιρλανδία.

Στη συνέχεια φωτογράφοι τους κατέγραψαν στα επίσημα του γηπέδου, με τους δυο τους να συνομιλούν και να σχολιάζουν.

Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη αποχώρησαν από το γήπεδο χωρίς να κάνουν δηλώσεις. Σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία, αξιολογούν όλα όσα συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους.

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης και Θεοδώρα Τζάκρη παντού και πάντα μαζί το τελευταίο διάστημα – Φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button