Θεσσαλία

Οι γονείς του 5ου Γυμνασίου ενημερώνονται

Οι γονείς κλήθηκαν από το σχολείο την Πέμπτη στις 17:30 στις 10 Οκτωβρίου για να ενημερωθούν για τη φυσιογνωμία, το νέο νομοθετικό πλαίσιο λειτουργίας των σχολείων και τους εσωτερικούς κανονισμούς του Σχολείου.

Την εκδήλωση άνοιξε η διευθύντρια του σχολείου κ. Φανή Σμιξιώτη, η οποία πέραν των τυπικών ενημερώσεων που έκανε, υπογράμμισε πως η στενή συνεργασία σχολείου και γονέων θα οδηγήσει στην ισόρροπη ανάπτυξη και πρόοδο των παιδιών. Η συνεργασία σχολείου-οικογένειας συνέχισε η διευθύντρια αναδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικός παράγοντας στην υγιή γνωστική, συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών. Για αυτό κατέληξε σας θέλουμε δίπλα μας.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων. Η πρόεδρος κ. Μαρία Ζαφόλια κάλεσε τα μέλη να είναι κοντά στο σχολείο καθώς αυτή η σχέση οδηγεί στην αναβάθμιση της ποιότητας της εκπαίδευσης αλλά και στη βελτίωση της γονικής συμπεριφοράς. Η ταμίας κ. Βουτσελά Φωτεινή, αναφέρθηκε στις κοινές δράσεις σχολείου και συλλόγου που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη χρονιά καθώς και στην οικονομική ενίσχυση κάποιων δράσεων από τον Σύλλογο Γονέων.

Ακολούθησαν ερωτήσεις και απορίες σχετικώς με τη λειτουργία του σχολείου τις οποίες απάντησαν οι υποδιευθυντές κ. Μιχαήλ και κ. Μόσχοβος καθώς οι εκπαιδευτικοί του 5ου Γυμνασίου.

Οι γονείς του 5ου Γυμνασίου ενημερώνονται
Οι γονείς του 5ου Γυμνασίου ενημερώνονται

The post Οι γονείς του 5ου Γυμνασίου ενημερώνονται appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button