Ελλάδα

«Ασφυξία» με μποτιλιάρισμα 13 χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών και στην Αττική Οδό

«Ασφυξία» με μποτιλιάρισμα 13 χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών και στην Αττική Οδό

Άλλη μία δύσκολη ημέρα για τους οδηγούς της Αθήνας ξημέρωσε σήμερα (15.10.2024), καθώς η κίνηση στους δρόμους είναι σε σημείο αγανάκτησης.

Η κίνηση στους δρόμους της πόλης, βρίσκεται στο κόκκινο, με τον Κηφισό να κρατά τα πρωτεία. Από νωρίς σημειώνονται ουρές χιλιομέτρων από το μποτιλιάρισμα και στα δυο ρεύματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Τροχαίας, λόγω σύγκρουσης οχημάτων στη Λεωφόρο Κηφισού στο ύψος της περιοχής των Αγίων Αναργύρων (Τρεις Γέφυρεες) και ακινητοποιημένου οχήματος στην έξοδο Λαχανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, παρατηρείται δυσχέρεια στην κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.

Επίσης, λόγω ζημιάς σε αγωγό υπάρχει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Συνταγματάρχου Δαβάκη από το ύψος της οδού Δοϊράνης, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Νέα Σμύρνη.

Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών παρατηρούνται και στην Αττική Οδό: στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο: 

Καθυστερήσεις άνω των 30΄ από Περιφ. Αιγάλεω έως κόμβο Κηφισίας στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο.

Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα: 5΄-10΄από κόμβο Πλακεντίας έως κόμβο Κηφισίας, 15΄-20΄ Περιφ. Υμηττού από Αγ. Παρασκευή έως Κηφισίας.

To άρθρο «Ασφυξία» με μποτιλιάρισμα 13 χιλιομέτρων στον Κηφισό – Καθυστερήσεις άνω των 30 λεπτών και στην Αττική Οδό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button