Υγεία

Σταμάτης Φασουλής: «Είδα στον ύπνο μου την Άννα Παναγιωτοπούλου, η πληγή των απωλειών είναι ανοικτή»

Σταμάτης Φασουλής: «Είδα στον ύπνο μου την Άννα Παναγιωτοπούλου, η πληγή των απωλειών είναι ανοικτή»

Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε σε συνέντευξή του για την απώλεια της αγαπημένης του φίλης, Άννας Παναγιωτοπουλου αλλά και για τις απώλειες που έχει βιώσει.

μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο από καναπέ του Στούντιο 4, ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλυψε ότι είδε την εκλιπούσα Άννα Παναγιωτοπούλου στον ύπνο του σήμερα (16.10.2024) λίγο πριν πάει στην εκπομπή και εξιστόρησε το όνειρό του.

«Η απώλεια δεν εξαντλείται σε μία απάντηση, η πληγή είναι ανοιχτή. Είδα σήμερα την Άννα στον ύπνο μου, με αυτή ξύπνησα. πηγαίναμε στην Επίδαυρο, της είπα ότι φεύγω και δεν ερχόταν και σκεφτόμουν πώς θα πάω εγώ αν δεν έρθει να με πάρει. Την έπαιρνε τηλέφωνο, αυτά τα παλιά και δεν το σήκωνε. Την έψαχνα και δεν ήρθε. Μετά κατάλαβα μου είναι..», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Δεν μου άρεσε που την είδα. Όσο ζούσε δε την έβλεπα στον ύπνο μου, τώρα την έχω δει πολλές φορές. Δεν βλεπόμασταν πολύ γιατί είχαν αλλάξει οι ζωές μας. Την Άννα την είδα μία εβδομάδα πριν πεθάνει και δεν ήθελα και που την είδα».

Αναφορικά με το θέμα της σάτιρας που έχει «φουντώσει» ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Η σάτιρα δεν έχει όρια. Τα όρια τα βάζεις εσύ και τα βάζει και το κοινό και μπορεί να τα βάλει και λάθος. Έχουμε την ίδια γλώσσα με τον Αριστοφάνη και βλέπουμε το ίδιο φως και το ίδιο τοπίο. Δεν είναι ανάγκη να έχουμε το ίδιο αίμα. Όταν μίλαγε για τον Αλκιβιάδη και τον ευρύπρωκτο και ο Αλκιβιάδης ήταν στην πρώτη σειρά και δεν γινόταν τίποτα, δεν καταλαβαίνω γιατί μας ταράζουν τώρα.

Για το να μην πληγωθούν οι μειονότητες το πιστεύουμε όλοι. Όταν θέλουν να μπουν όμως στην τέχνη και την λογοτεχνία δεν μπορούμε να τα σβήνουμε όλα, να σβήνουμε τους συγγραφείς, για παράδειγμα», κατέληξε ο Σταμάτης Φασουλής.

To άρθρο Σταμάτης Φασουλής: «Είδα στον ύπνο μου την Άννα Παναγιωτοπούλου, η πληγή των απωλειών είναι ανοικτή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button