Υγεία

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα – Πού εστιάζουν οι έρευνες

Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα - Πού εστιάζουν οι έρευνες

Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες της αστυνομίας για να βρεθεί ποιος είναι πίσω από τη στυγερή δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα. Νωρίτερα, την Πέμπτη (17.10.2024), συγγενείς, φίλοι και συχωριανοί αποχαιρέτισαν την ηλικιωμένη που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο διαμέρισμά της. 

Αστυνομικοί με ειδικό εξοπλισμό συνέλεξαν στοιχεία από τον τόπο της άγριας δολοφονίας της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σάρωσαν και ένα χωράφι με ελιές που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι της άτυχης ηλικιωμένης για τυχόν ίχνη που άφησε πίσω του ο δράστης.

Την ώρα που οι Αρχές προσπαθούν να προσδιορίσουν ποιο ήταν κίνητρο του δολοφόνου κι αν κάποιος είχε βάλει στο μάτι την 84χρονη για οικονομικούς λόγους, μία νέα μαρτυρία στο Live News αποκαλύπτει πώς η ηλικιωμένη γυναίκα έκρυβε χρήματα κάτω από το στρώμα της, κάτι που όπως φαίνεται δεν ήταν μυστικό.

«Είχε πάρα πολλά χρυσαφικά και είχε και πάντα χρήματα κάτω από το στρώμα, μας έλεγε, για ώρα ανάγκης. Δεν είχε 100, 200 και 500 ευρώ που έχουμε λίγο πολύ όλοι μας. Είχε πολύ περισσότερα αλλά τα είχε κάτω από το στρώμα. Το έλεγε».

Το κίνητρο της ληστείας δεν έχει αποκλειστεί, από τη στιγμή μάλιστα που συγγενείς αναφέρουν στο Live News πως είχε κλαπεί το διαμαντένιο δαχτυλίδι της και πως η 84χρονη πάντα έκρυβε χρήματα στο σπίτι της, χρήματα όμως που δεν βρέθηκαν.

«Δεν γνωρίζω αν βρέθηκαν ή δεν βρέθηκαν, ξέρω ότι είχε πολλά χρυσαφικά και πάντα είχε χρήματα κάτω από το στρώμα. Ήταν τόσο αξιαγάπητη γυναίκα. Να καταλάβετε ερχόταν και μας κέρναγε στο χωριό που δεν έχει κανείς μας τέτοια ανάγκη. Έλεγα «τον λογαριασμό» ας πούμε και μας απαντούσαν «τα έχει πληρώσει η κυρία». Τέτοιος άνθρωπος ήταν. Ανοιχτός», είπε φίλη της 84χρονης.

Καταθέσεις έχουν δώσει όλα τα συγγενικά πρόσωπα της 84χρονης με τις έρευνες πλέον, όμως, να μην περιορίζονται μόνο στο οικογενειακό περιβάλλον, αλλά και στο ευρύτερο όπως γείτονες και φίλοι που την επισκέπτονταν καθημερινά.

Ένας από αυτούς που κλήθηκαν να καταθέσουν ήταν και ο άνθρωπος που τα τελευταία χρόνια πήγαινε και βοηθούσε την 84χρονη γυναίκα. Μίλησε στο Live News εκφράζοντας εμπιστοσύνη στις αρχές.

«Κρίμα, πολύ κρίμα, είπα αυτά που γνώριζα, τα είπα στην Ασφάλεια, στην αστυνομία, δεν φοβάμαι τίποτα. Μία ώρα καθόμασταν μαζί, κουβεντιάζαμε. Ήταν μία κυρία ωραία, είχαμε μια καλή γειτονιά εκεί, τώρα πώς και τι, δεν ξέρω. Εγώ δεν φοβάμαι κανέναν», είπε ο βοηθός της 84χρονης.

 

Η αστυνομία έχει «χτενίσει» τη γειτονιά και τους γύρω δρόμους, προσπαθώντας να καταγράψει την πορεία που ακολούθησε ο στυγνός δολοφόνος.

To άρθρο Αποκαλυπτική μαρτυρία για τη δολοφονία της 84χρονης στα Καμένα Βούρλα – Πού εστιάζουν οι έρευνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button