Υγεία

Survivor: Οι Πράσινοι απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού και ρίχτηκαν στη μάχη με τους Κίτρινους για το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor: Οι Πράσινοι απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού και ρίχτηκαν στη μάχη με τους Κίτρινους για το έπαθλο επικοινωνίας

Οι Αετοί του Survivor απόλαυσαν στο επεισόδιο της Πέμπτης (17.10.2024) το έπαθλο φαγητού, που κέρδισαν απέναντι στις Τίγρεις στο τελευταίο ντέρμπι των δύο ομάδων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο επεισόδιο του Survivor τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή (18.10.2024) το ζητούμενο ήταν άλλο ένα, ιδιαίτερα ξεχωριστό έπαθλο για τους Κίτρινους και Πράσινους του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο λόγος, για το έπαθλο της επικοινωνίας, για χάρη του οποίου οι δύο ομάδες ήρθαν ξανά αντιμέτωπες σε ένα αγώνισμα που απαιτεί δύναμη και πείσμα.

Οι Κίτρινοι θέλουν να δώσουν μία ηχηρή απάντηση.

Επειδή οι Πράσινοι ήταν αυτοί που κέρδισαν το τελευταίο έπαθλο φαγητού, το οποίο ήταν ένα τραπέζι γεμάτο εδέσματα, ενώ οι ίδιοι αρκέστηκαν σε… καρύδες και ρύζι.

Με… χορτασμένη την πείνα τους οι Αετοί, μπήκαν με αναπτερωμένο ηθικό στον στίβο μάχης.

Παρ’ όλα αυτά, η Ελένη δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της στη σκέψη ότι θα έβλεπε και θα μιλούσε με τη μικρή της κόρη.

Δυστυχώς, δεν γίνεται να κερδίσουν όλοι και εκείνοι που ευτύχησαν να δουν αλλά και να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι οι Κίτρινοι, οι οποίοι επέστρεψαν στις επιτυχίες.

Και μάλιστα παίρνοντας αυτό το πολύ σημαντικό έπαθλο, που δεν ήταν άλλο από την επικοινωνία.

Στα βίντεο που ακολούθησαν οι Κίτρινοι «λύγισαν» από τα λόγια αγάπης από τους δικούς τους ανθρώπους, προσπαθώντας να πάρουν δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πολλά, όχι και τόσο… συγκινητικά, συνέβησαν, όμως, πριν τον αγώνα για το έπαθλο.

Η Φοίβη εξέφρασε τα παράπονά της για τη Γεωργία, και εκείνη «ενέπλεξε» με τη σειρά της τη Μαρία, με φόντο την ψηφοφορία της ατομικής ασυλίας.

Τα τρία κορίτσια των Κίτρινων, η Γεωργία, η Φοίβη και η Μαρία αντάλλαξαν σκληρές κουβέντες για παιχνίδια στρατηγικής, έλλειψη εμπιστοσύνης και «διπλοπροσωπία»…

Η Γεωργία, γνωρίζοντας ότι κινδύνευε σε ενδεχόμενη ψηφοφορία, κράτησε την ψυχραιμία της και τελικά επικράτησε στη μονομαχία με τον Ορφέα, κερδίζοντας την ατομική ασυλία. 

Πριν και από το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, ο Γιώργος Λιανός θέλησε να κάνει μία ανακοίνωση που αφορούσε σε δυο παραβάτες!

Ειδικότερα, όταν όλοι βρίσκονταν στην παραλία, ο παρουσιαστής του Survivor σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η ανακοίνωση αφορά σε δύο άτομα που ανήκουν στην κίτρινη ομάδα. Αυτά είναι η Μαρία και ο Ορφέας. Είχαμε χθες (σ.σ. 16.10.2024) το βράδυ μία παράβαση των κανονισμών».

«Τα παιδιά κινήθηκαν εκτός των ορίων του καμπ, εκτός ορίων της παραλίας, κάτι το οποία για εμάς είναι εξαιρετικά ανησυχητικό. Αυτή η παραβίαση συνέβη το βράδυ, μες στη νύχτα και μας πήρε αρκετή ώρα μέχρι να τους βρούμε και να δούμε αρχικά ότι είναι καλά στην υγεία τους γιατί αυτό είναι το πιο σημαντικό για εμάς» πρόσθεσε, με τους τηλεθεατές να βλέπουν, παράλληλα, πλάνα από τα… νυχτοπερπατήματα των δύο παικτών της κίτρινης ομάδας.

«Είστε σε μία ζούγκλα η οποία κρύβει αρκετούς κινδύνους, ειδικά μες στη νύχτα δεν ξέρεις που πατάς και που βρίσκεσαι, οπότε είναι πολύ εύκολο να αποπροσανατολιστείς. Αυτή η παράβαση των κανονισμών φυσικά θα επιφέρει και ποινή στα δύο συγκεκριμένα άτομα», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιανός, απευθυνόμενος στη Μαρία και τον Ορφέα, για να τους γνωστοποιήσει αμέσως μετά πως αποκλείονται από τα δύο επόμενα έπαθλα του Survivor.

Σχόλια «φαρμάκι», σκληρές μονομαχίες, αλλά και συμβούλιο του νησιού περιλαμβάνει το επεισόδιο της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, το τελευταίο γι’ αυτή την εβδομάδα.

«Ώρα» Survivor 10:15 το βράδυ στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor: Οι Πράσινοι απόλαυσαν το έπαθλο φαγητού και ρίχτηκαν στη μάχη με τους Κίτρινους για το έπαθλο επικοινωνίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button