Πολιτική

Κωνσταντοπούλου για κόντρα με Μπακογιάννη περί σεξισμού στη Βουλή: «Δεν μου κλαίγονται οι γυναίκες, το πρόβλημα επισημαίνουν»

Κωνσταντοπούλου για κόντρα με Μπακογιάννη περί σεξισμού στη Βουλή: «Δεν μου κλαίγονται οι γυναίκες, το πρόβλημα επισημαίνουν»

Για το θερμό επεισόδιο που είχε με την Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη συνεδρίαση της Διάσκεψης των Προέδρων στη Βουλή την περασμένη εβδομάδα μίλησε μεταξύ άλλων σήμερα, Σάββατο (19.10.24) η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Αφορμή στάθηκαν οι αναφορές της κυρίας Κωνσταντοπούλου περί σεξισμού στη Βουλή, οι οποίες προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κυρίας Μπακογιάννη. «Ξέρετε πόσες γυναίκες βουλευτές της ΝΔ παραπονιούνται;», ήταν η ενδεικτική φράση της προέδρου της Πλεύσης Ελευθερίας.

«Το θέμα του σεξισμού δεν είναι κομματικό. Εγώ υφίσταμαι τεράστιες επιθέσεις, αλλά γενικότερα σημειώνονται περιστατικά λεκτικής υποτίμησης, το εισπράττω, γιατί έρχονται γυναίκες και από τη ΝΔ και από άλλα κόμματα και μου το λένε. Με εντυπωσίασε η αντίδραση της κυρίας Μπακογιάννη», τόνισε η κυρία Κωνσταντοπούλου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ το πρωί του Σαββάτου (19.10.24).

Σχολιάζοντας την απάντηση που της έδωσε η κυρία Μπακογιάννη στη Βουλή, «αν έρχονται και σας κλαίγονται, μπορείτε να τις προσκαλέσετε», η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι «δεν κλαίγονται οι γυναίκες, επισημαίνουν ότι υπάρχει ζήτημα και πρόβλημα».

 

Και η ίδια κατέληξε: «Το πνεύμα μου είναι ότι πρέπει επιτέλους την ισότητα να την εφαρμόσουμε στην πράξη και όχι στα λόγια».

To άρθρο Κωνσταντοπούλου για κόντρα με Μπακογιάννη περί σεξισμού στη Βουλή: «Δεν μου κλαίγονται οι γυναίκες, το πρόβλημα επισημαίνουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button