Πολιτική

Ζαχαριάδης για παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν με έχουν ειδοποιήσει – Πρόκειται για πολιτική αντιπερισπασμού»

Ζαχαριάδης για παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν με έχουν ειδοποιήσει – Πρόκειται για πολιτική αντιπερισπασμού»

Την… απάντησή του στο «στρατόπεδο» των υποστηρικτών του Στέφανου Κασσελάκη έδωσε ο Κώστας Ζαχαριάδης εν μέσω έντονων διαξιφισμών στον ΣΥΡΙΖΑ. 

Όπως έγινε γνωστό χθες, Παρασκευή (18.10.24) 12 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, παραπέμπουν τον Κώστα Ζαχαριάδη, την Όλγα Γεροβασίλη και τον Απόστολο Γκλέτσο στην Επιτροπή Δεοντολογίας, επικαλούμενα «ακραίες τοποθετήσεις τους».

Μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ, ο κ. Ζαχαριάδης δήλωσε σχετικά: «Δεν μου έχει έρθει κάποια ειδοποίηση, το έμαθα από τα δημοσιεύματα.

Το θεωρώ λογικό κι αναμενόμενο, εδώ και μήνες γίνεται μία μεγάλη μάχη για την πολιτική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες εκφάνσεις».

Και συνέχισε: «Δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον κ. Κασσελάκη που έλεγε για μαύρα ταμεία, κουκούλες και σακούλες». 

Σύμφωνα με τον ίδιο, δεν πρόκειται για μείζον ζήτημα μπροστά σε όλα τα άλλα που συμβαίνουν στο κόμμα της Κουμουνδούρου, αλλά για μία «πολιτική αντιπερισπασμού με στόχο να ρίξει λάδι στη φωτιά και να διχάσει». 

Αναφορικά με το αν ο ΣΥΡΙΖΑ θα παραμείνει κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Ζαχαριάδης είπε ότι ο καθένας έχει την ευθύνη του στην πολιτική. «Δεν νομίζω ότι θα φύγουν 17 από τον ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη ημέρα», ανέφερε. 

Υπενθυμίζεται ότι την παραπομπή των τριών στο πειθαρχικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ έκανε γνωστή με ανάρτησή της η Σοφία Ιντζιάδου από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό, επιβάλλοντας αν έτσι κρίνει, τις αναγκαίες πειθαρχικές κυρώσεις».

«Σας ενημερώνουμε ότι κατατέθηκαν τρεις ξεχωριστοί φάκελλοι, ένας για τον καθένα , συμπεριλαμβανομένων και ηλεκτρονικών αρχείων όπως π.χ. βιντεοληπτικό υλικό» κατέληγε στην ανάρτησή της. 

 

 

To άρθρο Ζαχαριάδης για παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας: «Δεν με έχουν ειδοποιήσει – Πρόκειται για πολιτική αντιπερισπασμού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button