Πολιτική

Πηγές Κασσελάκη: Απεγνωσμένη προσπάθεια να τον βγάλουν από την κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγές Κασσελάκη: Απεγνωσμένη προσπάθεια να τον βγάλουν από την κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

«Στην απεγνωσμένη τους προσπάθεια να βγάλουν τον Στέφανο Κασσελάκη από την κούρσα της διεκδίκησης της προεδρίας του ΣΥΡΙΖΑ, κάποιοι αναφέρονται σε ένα δήθεν σχέδιο του κ. Κασσελάκη να “εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ προτού φτιάξει νέο κόμμα”» αναφέρουν πηγές από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.

Είχαν προηγηθεί «πυρά» στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στέφανου Κασσελάκη ότι «θέλει να εξαϋλώσει το κόμμα, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2»…

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον Κασσελάκη μάλιστα, «έσπευσαν να… καταγράψουν και αντιδράσεις πάνω στο απόλυτο ψέμα. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που δεν αξίζουν ούτε διάψευσης. Τη ρευστοποίηση επιζητούν εκείνοι που καταπατούν το καταστατικό του κόμματος.

Αντιθέτως, ο Στέφανος Κασσελάκης περιοδεύει – για μία ακόμη φορά – σε ολόκληρη την Ελλάδα μαζί με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθώντας να κρατήσει ενωμένο το κόμμα. Η αφοσίωσή του στην ενδυνάμωση και στον εκσυγχρονισμό του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει αμετάβλητη, όπως και ο στόχος του να προασπίσει τις αρχές του κόμματος» αναφέρει το περιβάλλον Κασσελάκη.

Δημοσιεύματα θέλουν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να εξετάζει plan B, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η ανατροπή του αποκλεισμού του, με στελέχη της Κουμουνδούρου να εξαπολύουν σφοδρή επίθεση εναντίον του, κατηγορώντας τον για σχέδιο διάλυσης του κόμματος.

«Η σιωπή και η μη διάψευση δημοσιευμάτων σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδες αυτό το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με τα οποία ο κ. Κασσελάκης θέλει να εξαϋλώσει τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ έχει ενοικιάσει γραφεία 1500m2, επιβεβαιώνει την αλήθεια και των δημοσιευμάτων και των προθέσεων του έκπτωτου κ. Κασσελάκη», λένε πηγές από την Κουμουνδούρου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Realnews, ο κ. Κασσελάκης έχει νοικιάσει γραφεία στην Πειραιώς, στα σύνορα Ταύρου με Καλλιθέα, όπου θα στεγάσει όλο το επιτελείο του.

Πηγές της Κουμουνδούρου λένε ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα «επιβεβαιώνει ότι ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας»…

«Και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ»

Όσο για τον ίδιο τον Στέφανο Κασσελάκη, με ανάρτησή του στο Χ, παραθέτει και βίντεο από την περιοδεία του στην Καστοριά, τονίζοντας ότι «είναι και πάλι υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ» και στέλνει μήνυμα ότι «θα πάει μέχρι τέλους». 

Όπως αναφέρει στην ανάρτηση:

Εσείς θα αποφασίσετε εάν θέλετε να υπάρξει άρση εμπιστοσύνης στην προεδρία μου ή όχι και ακόμα και όταν ακυρώσετε την απόφαση της ΚΕ, θα πάω σε εκλογές μέσα στο χρονοδιάγραμμα για αναβάπτιση από τη βάση.

Όποιος σας λέει ότι δεν μπορεί αυτό να γίνει στο συνέδριο, λέει εν γνώσει του ψέματα.

Το κάνουν διότι θέλουν να απογοητεύσουν τον κόσμο, να μη συμμετέχετε.

Αλλά αυτό δεν είναι Δημοκρατία, είναι σημαδεμένη τράπουλα.

Εμείς πάμε να φέρουμε τη Δημοκρατία. Γι’ αυτό είμαι και πάλι υποψήφιος Πρόεδρος, διότι θέλω στην ιστορία της Αριστεράς να μην υπάρξει καμία κηλίδα στη δημοκρατία μέσα στο κόμμα μας.

Δεν μπορούμε να αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να τελειώσει, με αποφάσεις οι οποίες λαμβάνονται μέσα σε κλειστά δωμάτια, χωρίς πραγματική απαρτία, χωρίς πλειοψηφία.

Και στο τέλος της ημέρας ακόμα και όλα αυτά να ήταν νομότυπα, ρωτάω: Γιατί δεν με αφήνουν να χάσω; Γιατί; Αφήστε μας να χάσουμε εάν δεν φοβάστε.

Αλλά ξέρετε τι έρχεται. Αυτό που έρχεται δεν θα είναι καμία δίωξη κανενός. Έρχεται η ενότητα στη βάση.

Θα υπάρχουν νέοι αιρετοί σε όλο το κόμμα.

Πολύς νέος κόσμος θα έχει την ευκαιρία να συμμετέχει. Να βγαίνει μπροστά με την αξία του. Θα μπορείτε να νομοθετείτε εσείς οι ίδιοι μέσω των βουλευτών σας. Θα έχετε συμμετοχή στη διαβούλευση. Αυτό είναι ένα σύγχρονο κόμμα. Ένα κόμμα που αξιζει στην ιστορία της Αριστεράς και στην ιστορία της Ελλάδας.

Το πρώτο βήμα είναι το συνέδριο. Σας ζητώ να οργανωθείτε και να με στηρίξετε.

 

 

To άρθρο Πηγές Κασσελάκη: Απεγνωσμένη προσπάθεια να τον βγάλουν από την κούρσα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button