Πολιτική

Κύκλοι του Κασσελάκη επιβεβαιώνουν ότι νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό αγώνα: «Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν»

Κύκλοι του Κασσελάκη επιβεβαιώνουν ότι νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό αγώνα: «Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν»

Μία ημέρα μετά τον νέο σάλο που ξέσπασε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ εν μέσω πληροφοριών ότι ο Στέφανος Κασσελάκης νοίκιασε γραφεία 1.500 τμ στην Πειραιώς, κύκλοι του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνουν τα σχετικά δημοσιεύματα.

Δημοσιεύματα του Σαββατοκύριακου αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξετάζει plan B, σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί η ανατροπή του αποκλεισμού του από τον ΣΥΡΙΖΑ. Έτσι, σύμφωνα με αυτά, έχει νοικιάσει γραφεία στην Πειραιώς, στα σύνορα Ταύρου με Καλλιθέα, όπου θα στεγάσει όλο το επιτελείο του.

Όπως σημειώνουν, πρόκειται για έναν χώρο 1500 τμ., που δεν θα αποτελέσει μόνο το πολιτικό του γραφείο, αλλά εκεί θα εργάζονται και συνεργάτες του, καθώς και εθελοντές που θα αναλάβουν δράση για να τρέξουν την καμπάνια του.

Στο πλαίσιο αυτό, το περιβάλλον του έκπτωτου προέδρου επιβεβαιώνει σήμερα, Κυριακή (20.10.24) ότι ο κ. Κασσελάκης «νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό του αγώνα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ».

Με βάση τους ίδιους κύκλους, «στους χώρους αυτούς θα στεγάζονται ο ίδιος ο κ. Κασσελάκης, οι συνεργάτες του και όσοι είναι δυνατόν από τους χιλιάδες εθελοντές που ήδη δήλωσαν την υποστήριξή τους στο site της υποψηφιότητάς του odikosmassyriza.gr».

Σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Κασσελάκη, το μισθωτήριο είναι σε ισχύ μέχρι την ημερομηνία του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

«Η ενοικίαση έγινε, καθώς από κάπου θα πρέπει να συντονίζεται ο προεκλογικός αγώνας, αφού κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν από το γραφείο του και να κλειδώσουν τα email του μέσα σε μια νύχτα.

Ο Στέφανος Κασσελάκης πάντα κινείται με διαφάνεια. Θα μπορούσαν απλά επικοινωνώντας μαζί μας να μάθουν την αλήθεια και να αποφεύγουν τις εσφαλμένες πληροφορίες που γράφονται.

Ένα τηλεφώνημα θα ήταν αρκετό», τονίζουν οι ίδιοι κύκλοι.

Υπενθυμίζεται ότι μόλις χθες, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσαν νέα «πυρά» κατά του κ. Κασσελάκη, κατηγορώντας τον ότι στόχος του είναι να διαλύσει το κόμμα. 

«Ο κ. Κασσελάκης είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για την διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ και την εξυπηρέτηση των συμφερόντων που επιθυμούν την διατήρηση της ΝΔ στη διακυβέρνηση της χώρας.

Θα παρακολουθούμε τα έκτροπα για την ίδρυση του κόμματος, τον κατήφορο που θα φτάσει και στην δημόσια στήριξη της ΝΔ. Το έχει ξανακάνει άλλωστε», έλεγαν. 

To άρθρο Κύκλοι του Κασσελάκη επιβεβαιώνουν ότι νοίκιασε γραφεία για τον προεκλογικό αγώνα: «Κάποιοι βιάστηκαν να τον απομακρύνουν» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button