Θεσσαλία

Επίσκεψη της Διευθύντριας Εκπαίδευσης κ. Ε. Ξυνοπούλου στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο

Τον δήμαρχο Καρδίτσας κ. Βασίλη Τσιάκο επισκέφτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο η νέα Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Καρδίτσας κ. Ελένη Ξυνοπούλου.

Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της κ. Ξυνοπούλου και είχε ως αντικείμενο τη συζήτηση θεμάτων που αφορούν στην εκπαίδευση ενώ σε αυτή παραβρέθηκε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος παιδείας κ. Στέφανος Θεολόγης.

Εισαγωγικά ο Δήμαρχος συνεχάρη την κ. Ξυνοπούλου για την ανάληψη των καθηκόντων της και της ευχήθηκε επιτυχία στο έργο της.

Στη συνέχεια έθεσε στην Διευθύντρια την πρόταση την οποία έχει καταθέσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, να γίνουν κοινές επισκέψεις στα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καρδίτσας, όπου ειδικοί επιστήμονες συνοδευόμενοι από στελέχη της εκπαίδευσης και στελέχη της Αυτοδιοίκησης, θα μιλήσουν στα παιδιά για θέματα που σχετίζονται με τη βία ιδιαίτερα μεταξύ ανηλίκων, για θέματα κατάχρησης των Κοινωνικών Μέσων Δικτύωσης, για ζητήματα που σχετίζονται με την προστασία του Δημόσιου χώρου από βανδαλισμούς, για θέματα ανακύκλωσης, κυκλοφοριακής αγωγής κ.α.

Η Διευθύντρια συμφώνησε με την πρόταση του Δημάρχου και μάλιστα πρόσθεσε ότι ήδη κινείται προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης ο κ. Τσιάκος στη συνάντηση ενημέρωσε την κ. Ξυνοπούλου για την θετική εξέλιξη της επαναδημοπράτησης της κατασκευής αίθουσας εκδηλώσεων στο Μουσικό Γυμνάσιο και Λύκειο Καρδίτσας έργο ιδιαίτερης σημασίας για την εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας.

The post Επίσκεψη της Διευθύντριας Εκπαίδευσης κ. Ε. Ξυνοπούλου στο Δήμαρχο Καρδίτσας κ. Β. Τσιάκο appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button