Θεσσαλία

Ο Δήμος Μετεώρων εξοπλίζεται με νέο ελαστικοφόρο εκσκαφέα για την κάλυψη αντιπλημμυρικών αναγκών

 

Ένα νέο εκσκαφέα (τσάπα) παρέλαβε ο Δήμος Μετεώρων στο πλαίσιο του προγράμματος ενίσχυσης των υπηρεσιών του Δήμου με μηχανήματα έργου με στόχο της βελτίωσης της καθημερινότητας του πολίτη. To σκαπτικό μηχάνημα έργου αναμένεται να συμβάλλει σημαντικά σε έργα αντιπλημμυρικής προστασίας. Ο νέος ελαστικοφόρος εκσκαφέας είναι συνολικού προϋπολογισμού ένταξης 203.904 ευρώ και χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα του Υπουργείου Εσωτερικών «Φιλόδημος ΙΙ».

Μετά την παραλαβή του μηχανήματος έργου ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Με το νέο μηχάνημα έργου που παραλάβαμε σήμερα ο Δήμος μας ενισχύεται όσον αφορά τα μηχανήματα έργου για που χρησιμοποιούνται για αντιπλημμυρικά έργα και την καθημερινότητα. Στόχος μας είναι να το επόμενο διάστημα μέσα από το σωστό σχεδιασμό να απορροφήσουμε κονδύλια από χρηματοδοτικά εργαλεία για την ανανέωση του στόλου μηχανημάτων έργου και οχημάτων προκειμένου να μειωθούν οι δαπάνες που προκύπτουν από την παλαιότητα του στόλου και να υλοποιούνται αποτελεσματικότερα και ταχύτερα έργα που αφορούν την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών μας».

The post Ο Δήμος Μετεώρων εξοπλίζεται με νέο ελαστικοφόρο εκσκαφέα για την κάλυψη αντιπλημμυρικών αναγκών appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button