Life Style

Ο Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε πως η Νάνσυ Κοιλού περιμένει αγοράκι – Τι είπε για τον γάμο τους

Ο Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε πως η Νάνσυ Κοιλού περιμένει αγοράκι – Τι είπε για τον γάμο τους

Ο Γιώργος Πατούλης και η Νάνσυ Κοιλού περιμένουν παιδί με τον άλλοτε περιφερειάρχη Αττικής, να εμφανίζεται ευτυχισμένος. Ο γάμος τους αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα, μέσα στις επόμενες μέρες.

Στα εγκαίνια της κλινικής της συζύγου του Κωστή Χατζηδάκη, Πόπης Καλαϊτζή, συνάντησε η κάμερα του Happy Day και η Χριστιάνα Κοχλατζή τον Γιώργο Πατούλη. Ο τέως περιφερειάρχης Αττικής επιβεβαίωσε για πρώτη φορά το φύλο του μωρού που περιμένει η σύντροφός του, Νάνσυ Κοιλού.

Κι ενώ δημοσιεύματα ήθελαν τον Γιώργο Πατούλη να περιμένει κοριτσάκι, τελικά, όπως ο ίδιος είπε, είναι αγοράκι.

«Είμαστε πολύ καλά. Θα σας δώσω στοιχείο για τον γάμο όταν πρέπει, γιατί δεν θα γίνει τέλη Οκτωβρίου. Εννοείται θα σας πω, σύντομα. Θα σας ενημερώσω. Το αγοράκι έρχεται και είμαστε πολύ χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πατούλης στην κάμερα του Alpha.

Το περιστατικό δεν παρέλειψαν να σχολιάσουν με χιούμορ αμέσως μετά η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της. Μάλιστα, η οικοδέσποινα του Happy Day έκανε και… αναπαράσταση του σκηνικού στο πλατό μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα.

Νάνσυ Κοίλου και Γιώργος Πατούλης ήταν για χρόνια συνεργάτες και πλέον ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Η κατά 30 χρόνια μικρότερη ηλικιακά, σύντροφος του άλλοτε Περιφερειάρχη Αττικής, είχε εργαστεί ως φωτομοντέλο, ασχολήθηκε με τα κοινά αλλά και τις επιχειρήσεις.

To άρθρο Ο Γιώργος Πατούλης αποκάλυψε πως η Νάνσυ Κοιλού περιμένει αγοράκι – Τι είπε για τον γάμο τους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button