Πολιτική

Ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζει τα νέα γραφεία λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζει τα νέα γραφεία λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ

Μία μέρα μετά τη νέα παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα και μία μέρα πριν από τη λήξη της κατάθεσης των υποψηφιοτήτων για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης κάνει τα… εγκαίνια των γραφείων του στον Ταύρο.

Με μια νέα ανάρτηση ο Στέφανος Κασσελάκης και πάλι με τη γνωστή αφίσα σε μοβ φόντο – διαχωρίζοντας εαυτόν από τα χρώματα του ΣΥΡΙΖΑ – εγκαινιάζει τα γραφεία στον Ταύρο στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης.

Το κάλεσμα Κασσελάκη απευθύνεται στους φίλους και εθελοντές.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ξεκινάμε.

Συζητάμε.

Γνωριζόμαστε.

Σας περιμένω!»

 

Σημειώνεται πως πρόκειται για έναν τεράστιο χώρο 1.500 τμ στο Ταύρο και ενοίκιο 20.000 ευρώ το μήνα. 

Παλαιότερα ο χώρος στέγαζε γραφεία και φιλοξενούσε δράσεις και εκθέσεις. Τώρα, εκτός από τα τρία γραφεία για τον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη του, υπάρχει πρόβλεψη για τους εθελοντές και προφανώς όσα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ αποφασίσουν να στηρίξουν τον έκπτωτο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στο οποίο του εγχείρημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα γραφεία στον Ταύρο έχουν νοικιαστεί με έξοδα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ το συμφωνητικό αναφέρει ότι έχουν δεσμευτεί μέχρι και τις δεύτερες εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή την 1η Δεκεμβρίου.

Δείτε φωτογραφίες του newsit.gr από τα γραφεία του Στέφανου Κασσελάκη

 

To άρθρο Ο Στέφανος Κασσελάκης εγκαινιάζει τα νέα γραφεία λίγο πριν εκπνεύσει η προθεσμία για τις υποψηφιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button