Ελλάδα

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον  Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον  Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Νέας Οδού.

Σύμφωνα με την Νέα Οδό, από αύριο Τετάρτη 23 Οκτωβρίου στις 07:00 έως και  την Παρασκευή 8  Νοεμβρίου στις 20:00 , από το 136,5ο χλμ. έως και το 133ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, θα ισχύσουν οι κάτωθι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις: 

Α φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τη δεξιά λωρίδα και τη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.). Ταυτόχρονα, κλειστές θα παραμείνουν οι τρεις αριστερές λωρίδες εξυπηρέτησης του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Τραγάνας (135,715ο χλμ.)

Β φάση: Πλήρης αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας και της Λ.Ε.Α., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα, κλειστές θα παραμείνουν οι τρεις δεξιές λωρίδες εξυπηρέτησης του Μετωπικού Σταθμού Διοδίων Τραγάνας. 

Σημειώνεται ότι, οι εργασίες θα πραγματοποιούνται ως εξής: Δευτέρα με Παρασκευή από τις 07:00 έως και τις 20:00 και Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 17:00. Το χρονικό διάστημα Παρασκευή 25/10 έως και Τρίτη 29/10 δεν θα πραγματοποιούνται εργασίες. 

To άρθρο Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον  Αθηνών – Θεσσαλονίκης – Ευζώνων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button