Ελλάδα

Μίνως Μάτσας στην πρώτη ανακοίνωσή του: «Το δικαστήριο αποφάσισε την συνεπιμέλεια των παιδιών»

Μίνως Μάτσας στην πρώτη ανακοίνωσή του: «Το δικαστήριο αποφάσισε την συνεπιμέλεια των παιδιών»

Βγήκε σήμερα Τετάρτη (22.10.2024) η δικαστική απόφαση που προβλέπει την συνεπιμέλειά των παιδιών της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα.

Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου δημοσιεύτηκε σήμερα, μετά τη χθεσινή συζήτηση επί της αντιδικίας των εν διαστάσει συζύγων που αφορούσε τα παιδιά τους και το σπίτι τους. Ο Μίνως Μάτσας προχώρησε σε μία επίσημη ανακοίνωση μετά τον χωρισμό του από την Όλγα Κεφαλογιάννη και την δικαστική τους διαμάχη.

Στην ανακοίνωσε που εξέδωσε ο Μίνωας Μάτσας αναφέρεται:

«Εκδόθηκε σήμερα στο πλαίσιο προσωρινής διαταγής, η απόφαση επί των δυο αντίθετων αιτημάτων ρύθμισης της επιμέλειας των τέκνων της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα.

Το δικαστήριο απέρριψε το αίτημα της Όλγας Κεφαλογιάννη για αποκλειστική επιμέλεια των τέκνων τους και ανέθεσε σε αμφότερους τους γονείς τη συνεπιμέλειά τους.

Τα ασφαλιστικά μετρά και των δύο πλευρών θα εκδικαστούν τον Φεβρουάριο του 2025, και γι’ αυτό η απόφαση ρυθμίζει και μερικά καθημερινά θέματα».

To άρθρο Μίνως Μάτσας στην πρώτη ανακοίνωσή του: «Το δικαστήριο αποφάσισε την συνεπιμέλεια των παιδιών» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button