Θεσσαλία

Το ερωτηματολόγιο της διάβασης – Όταν ο Δήμος ζητά τη βοήθεια του κοινού… για να φτιάξει μια διάβαση!

 

Σε μια πόλη όπου τα έργα μοιάζουν να σέρνονται στην αιωνιότητα και τα σημάδια των κατασκευών είναι τόσο εμφανή όσο τα χαρακώματα στη Γάζα, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ μας παρουσιάζουν ένα νέο… ερωτηματολόγιο! Ναι, καλά διαβάσατε. Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για ποδηλατόδρομους, αλλά για μια διάβαση μπροστά από τη Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών. Φαίνεται ότι, αφού ολόκληρη η πόλη έχει μετατραπεί σε εργοτάξιο, αποφασίσαμε να ζητήσουμε και τη γνώμη των πολιτών για να φτιάξουμε τουλάχιστον μια διάβαση σωστά.

Το έργο ELABORATOR, μας λένε, θέλει να βρει τρόπους για να γίνουν οι διαβάσεις ασφαλέστερες. Και η λύση είναι… ερωτηματολόγιο! Σαν να λέμε, “Δεν ξέρουμε πώς να κάνουμε τις διαβάσεις ασφαλείς, πείτε μας εσείς!”. Κι ενώ το πολυχριστιανικό συνέδριο έχει μπλοκάρει την πόλη, ψάχνουμε όλοι να δούμε ποιος θα μας σώσει από τα έργα. Μήπως οι Γερμανοί που επιστρέφουν;

Σε μια πόλη που η πλατεία μπορεί να δει το φως της ολοκλήρωσης μόνο σε βιβλία ιστορίας των μελλοντικών γενεών, οι ιθύνοντες μάς καλούν να πούμε τη γνώμη μας για μια διάβαση. Την ίδια στιγμή που οι διαβάσεις μοιάζουν με καλλιτεχνικές κατασκευές από το μέλλον (ή το παρελθόν), η Αστική Ανάπτυξη με τα ρολά της συνεχίζει να μας διασκεδάζει. Μήπως τελικά, έχουν περισσότερη διάθεση για παιχνίδι παρά για δουλειά;

Τέλος πάντων, αν έχετε χρόνο και όρεξη, περάστε κι εσείς μια βόλτα από το ερωτηματολόγιο. Ίσως τουλάχιστον η διάβαση μπροστά από τη ΣΜΥ γίνει… προσεγγίσιμη πριν την ολοκλήρωση των υπόλοιπων έργων της πόλης!

Το ερωτηματολόγιο είναι ανώνυμο και βρίσκεται στον σύνδεσμο https://forms.gle/EaNxH6R8fTQPKzEo6
Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με το έργο ή την έρευνα επικοινωνήστε με:
–  e-trikala (info@e-trikala.gr
– ή επισκεφτείτε τη σελίδα του έργου (https://www.elaborator-project.eu)  

The post Το ερωτηματολόγιο της διάβασης – Όταν ο Δήμος ζητά τη βοήθεια του κοινού… για να φτιάξει μια διάβαση! appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button