Υγεία

Η πρώτη ανάρτηση της Νάντιας Κοντογεώργη μετά το σοβαρό ατύχημα και οι φωτογραφίες μέσα στο ασθενοφόρο

Η πρώτη ανάρτηση της Νάντιας Κοντογεώργη μετά το σοβαρό ατύχημα και οι φωτογραφίες μέσα στο ασθενοφόρο

Σοβαρό ατύχημα είχε πριν από ένα μήνα η Νάντια Κοντογεώργη, με την περιπέτεια που πέρασε να κάνει γνωστή σήμερα (22.10.2024) με ανάρτησή της στα social media.

Η αγαπημένη ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη, έσπασε τον αστράγαλό της και από τις 2 πλευρές, ενώ έκανε πρόβες στο θέατρο Βρετάνια και υποβλήθηκε σε εγχείρηση.

Η ηθοποιός έκανε γνωστή την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της, ανεβάζοντας μία σειρά από φωτογραφίες στο Instagram.

Στις φωτογραφίες φαίνεται μέσα από το ασθενοφόρο να ποζάρει με το ιατρικό προσωπικό.

«Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στο θέατρο Βρετάνια, έσπασα τον αστράγαλό μου και από τις δυο πλευρές. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο θέατρο και φρόντισαν όχι μόνο για την ασφαλή μεταφορά μου αλλά και για την καλή ψυχολογία μου (τι υπέροχοι άνθρωποι !)», έγραψε αρχικά η ηθοποιός.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Kodogeorgi Official (@nadia_kodogeorgi)

«Ο θίασος και ο γιατρός της καρδιάς μας, με συνόδευσαν στο Γ.Ν.Α Γεννηματάς και εκεί συνεχίστηκε το ταξίδι της βαθιάς ευγνωμοσύνης. Απο τους νοσηλευτές και τους ειδικευόμενους που με συγκίνησαν για την ψυχραιμία, τη φροντίδα και την ενσυναίσθηση που αντιμετώπισαν τον κάθε ασθενή, τον εξαιρετικό γιατρό που με χειρούργησε και Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής, κο Κωνσταντίνο Κατέρο, καθώς και τους Μανώλη Νικόλαο,  Άρη Γεωργούντζο και Μάνο Σκοτίδη αλλά και όλο το προσωπικό που με φρόντισε κατά τη διάρκεια της νοσηλείας μου όχι μόνο με γνώση και ενέργεια απο το υστέρημά τους, αλλά με τρυφερότητα και συνεχή παρουσία.

Απο το ατύχημα μέχρι σήμερα, έχω λάβει τόση φροντίδα και αγάπη απο την οικογένεια και τους φίλους μου, που νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ. Τώρα ξεκούραση και ησυχία.

Σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές και τη διακριτικότητά σας. Ας γιορτάζουμε τα αυτονόητα με καθημερινή ευγνωμοσύνη, να μη μας τα υπενθυμίζει η ζωή επώδυνα», συνέχισε η Νάντια Κοντογεώργη.

To άρθρο Η πρώτη ανάρτηση της Νάντιας Κοντογεώργη μετά το σοβαρό ατύχημα και οι φωτογραφίες μέσα στο ασθενοφόρο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button