Κόσμος

Βίντεο του ισραηλινού καναλιού «Channel 14» χλευάζει τον αρχηγό των IDF – «Σκόπιμος εξευτελισμός»

Βίντεο του ισραηλινού καναλιού «Channel 14» χλευάζει τον αρχηγό των IDF - «Σκόπιμος εξευτελισμός»

Οι IDF του Ισραήλ κατήγγειλαν το τηλεοπτικό δίκτυο Channel 14, ότι την Τρίτη (22.10.2024) μετέδωσαν ένα βίντεο στο οποίο σατίριζε τον αρχηγό του ισραηλινού στρατού, αντιστράτηγο Χέρτζι Χαλέβι.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ισραηλινού στρατού έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς το ακροδεξιό κανάλι, λέγοντας πως είναι απαράδεκτο σε καιρό πολέμου να προβάλλεται σε μέσο του Ισραήλ ένα τέτοιο βίντεο.

«Επικοινωνώ μαζί σας μετά το βίντεο που δημοσιεύτηκε χθες το βράδυ στο Channel 14, το οποίο περιείχε προκλητικό και δυσφημιστικό περιεχόμενο που βλάπτει τις IDF. Είναι αδιανόητο ένα κανάλι ενημέρωσης στο κράτος του Ισραήλ να προβάλει εμπρηστικό περιεχόμενο κατά των IDF στη διάρκεια ενός πολέμου», αναφέρεται στην επιστολή του Χαγκάρι.

Ο Χαγκάρι στην επιστολή του προσθέτει ότι ο στρατός «δεν φοβάται την κριτική και μάλιστα ενθαρρύνει έναν ανοιχτό και αιχμηρό δημόσιο διάλογο».

«Ωστόσο, το περιεχόμενο που μεταδόθηκε χθες στο Channel 14 ξεπερνά μια κόκκινη γραμμή. Πρόκειται για σκόπιμη υποκίνηση και εξευτελισμό των IDF και των διοικητών τους κατά τη διάρκεια ενός πολέμου. Δυστυχώς, δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κανάλι προβαίνει σε τέτοιες ενέργειες προς τις IDF», αναφέρεται στην επιστολή.

To άρθρο Βίντεο του ισραηλινού καναλιού «Channel 14» χλευάζει τον αρχηγό των IDF – «Σκόπιμος εξευτελισμός» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button