Πολιτική

«Καρφί» Πολάκη για Δραγασάκη και Χουλιαράκη στην εκδήλωση Τσίπρα – «Όλα είναι πράξεις»

«Καρφί» Πολάκη για Δραγασάκη και Χουλιαράκη στην εκδήλωση Τσίπρα - «Όλα είναι πράξεις»

Καυστικά ήταν τα σχόλια του βουλευτή και υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, για τις ομιλίες του Γιάννη Δραγασάκη και του Γιώργου Χουλιαράκη στην ημερίδα που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο του Αλέξη Τσίπρα την Τρίτη (22.10.24).

Ο Παύλος Πολάκης επέκρινε, για μια ακόμα φορά, τις επιλογές που είχαν κάνει οι δύο πρώην υπουργοί του Αλέξη Τσίπρα για την αναπτυξιακή τράπεζα, το μαξιλαράκι των 37 δισεκατομμυρίων και τη στάση τους στην αντιπολίτευση κατά την πρώτη θητεία της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Παύλος Βολάκης εκτόξευσε τα βέλη του εναντίον του Γιώργου Χουλιαράκη γράφοντας στην ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα στο Facebook για την τοποθέτηση του πρώην αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών:

«Αν δεν μας είχες ψήσει το ψάρι στα χείλη μέχρι να δώσουμε το επίδομα άγονου (από χρήματα του αποθεματικού του υπουργείου Υγείας, όχι έξτρα χρηματοδότηση) στους αγροτικούς γιατρούς που έτσι γέμισαν οι ορεινές και νησιωτικές περιοχές γιατί και καλά «η αριστερά δεν δίνει επιδόματα»!!

Αν είχες πει από τον Οκτώβρη του 2018 πως το μαξιλάρι είχε φτάσει 30 δισ, για να σταματήσουμε την αχρείαστη μεγέθυνσή του!

Αν μας είχες δώσει 100 εκατομμύρια που υπήρχαν από το υπερπλεόνασμα του 2018 για αγορά εξοπλισμού στα νοσοκομεία (και όχι να σου αποσπάσω με το ζόρι 20 εκατ. για τα ογκολογικά νοσοκομεία, όταν ήθελες να δώσεις 5 εκατ. στο Λαϊκό μόνο και τότε ανακάλυψα πως υπήρχαν χρήματα)

Αν τα 4 χρονια 19-23 είχες πει μια αντιπολιτευτική κουβέντα αντί να τρέξεις να γίνεις σύμβουλος του Στουρνάρα…τότε ίσως να κουβεντιάζαμε ξανά… γιατί όλα είναι πράξεις!!».

Το επόμενο σχόλιο αφορούσε τον Γιάννη Δραγασάκη με τον κ. Πολάκη να γράφει:

«Αν είχες προχωρήσει την αναπτυξιακή τράπεζα,αν είχες αφήσει τον ΕΟΠΥΥ να λειτουργήσει σε περιοχές και μέσω των συνεταιριστικών τραπεζών,αν είχες συγκρουστεί με τον Στουρνάρα για αυτά που έπρεπε….. τότε θα είχε νόημα η συζήτηση…».

To άρθρο «Καρφί» Πολάκη για Δραγασάκη και Χουλιαράκη στην εκδήλωση Τσίπρα – «Όλα είναι πράξεις» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button