Τοπικά

Αποχώρησε ο Πιάζας από το Δ.Σ των Βετεράνων

 

Σε ανάρτηση κάνει ένα απολογισμό των πεπραγμένων του ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα συνεχίσει ενεργά την παρουσία του στον χώρο του ποδοσφαίρου από άλλο μετερίζι.

Μετά από παρουσία 14 χρόνων στα διοικητικά δρώμενα των Βετεράνων ο Στέφανος Πιάζας ανακοίνωσε την αποχώρισή του και σε ανάρτησή του κάνει έναν απολογισμό των πεπραγμένων του.

Η ανάρτηση του:

Όταν ένας κύκλος ανοίγει πρέπει και να κλείσει κιόλας και να ανοίγει ένας άλλος με όνειρα και ελπίδες για κάτι καλύτερο. Στα 14 χρόνια (4 ως αντιπρόεδρος και 10 ως πρόεδρος καταφέραμε πολλά ενώνοντας την γενιά του 60 με τους νεώτερους. Η αποστολή μας ήταν να γίνονται αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς όπου έγιναν πάρα πολλοί δίνοντας χαρά σε πολλούς ανθρώπους. Συγκεντρώσαμε χρήματα για το συσσίτιο της Παναγίας Φανερωμένης και του Αγίου Αθανασίου Πυργετού για την αγιογράφιση του Αγίου Στεφάνου για τα ιδρύματα (ΦΛΟΓΑ ΚΔΑΠ ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΑΡΩΓΉ) για τους πλημυροπαθείς του Ιανού στον δήμο Μουζακίου για μερικούς παλαίμαχους που είχαν άμεση ανάγκη χρημάτων και πολλά άλλα. Δώσαμε χαρά σε ένα παιδάκι το οποίο ήταν μέλος της ακαδημίας του ΑΟΤ όπου είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ένα τροχαίο και είχε πέσει σε κώμα και όταν ξύπνησε η πρώτη κουβέντα που είπε τι κάνει η ΑΕΚ. Αμέσως φρόντισα να έρθει η ομάδα των παλαιμάχων της ΑΕΚ εδώ για τρίτη φορά και να του φέρουν πολλά δώρα και μια φανέλα αναμνηστική με τις υπογραφές όλων των παικτών που κατέκτησαν το πρωτάθλημα το 2018 και πολλά άλλα δώρα που έλαβε από εμάς. Για εμένα αυτό το γεγονός ήταν το κορυφαίο. Ένα ακόμη ξεχωριστό γεγονός ήταν όταν κάποιος άγνωστος από μια γειτονική πόλη προσφέρθηκε να δώσει 1.000 ευρώ για την αποκατάσταση της υγείας ενός δικού μας παλαίμαχου. Πήγαμε στο ειδικό σχολείο και στο δημοτικό σχολείο τού Πύργου και διδάξαμε το ευ αγωνίζεσθαι παίξαμε με το παιδιά ποδόσφαιρο και το χάρηκαν πάρα πολύ. Δώσαμε πάνω από 300 πλακέτες σε παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ και όχι μόνο σε αθλητικούς δημοσιογράφους σε παράγοντες σε διαιτητές και σε φιλάθλους. Φέραμε όλες τις μεγάλες ομάδες των παλαιμάχων εδώ αλλά και εμείς πήγαμε όπου μας καλούσαν ακόμη και στα πιο μικρά χωριά όπως το Κακοπλευύρι την κόρη και άλλα πολλά. Καταφέραμε να μας σέβονται όλοι οι φορείς του νομού Εκκλησία Περιφέρεια Δήμος Επιμελητήριο ΣΜΥ Αστυνομία Πυροσβεστική και να μας καλούν να δώσουμε αγώνες για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ξεκινήσαμε το τουρνουά των παλαιμάχων στον νομό όπου και συνεχίζεται ακόμη και σήμερα όπως και το τουρνουά των παλαιμάχων των μεγάλων ομάδων της Θεσσαλίας. Πήγαμε για μια εβδομάδα στην Γερμανία όπου ήμασταν καλεσμένοι από τούς ομογενείς της Νυρεμβέργης και παίξαμε με την Ελλάς Νυρεμβέργης. Τιμήσαμε τον Σιδηρόπουλο με τις 4 ομάδες όπου είχε αγωνιστεί ( ΑΟΤ,ΑΕΚ, ΑΕΛ,ΕΛΛΑΣΌΝΑ). Πήραμε τα γραφεία μέσα στο γήπεδο όπου προορίζονται να γίνουν μουσείο παλαιμάχων επισκέψιμο με την βοήθεια της περιφέρειας και τού Δήμου τους οποίους και τους ευχαριστούμε για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Με όλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε φίλους ανά όλη την Ελλάδα και όχι μόνο. Ο επόμενος που θα έρθει εύχομαι να κάνει όσα εγώ δεν πρόλαβα και ακόμη περισσότερα. Θα είμαι κοντά στον σύλλογο και στην πρώτη ομάδα του ΑΟΤ για πάντα αφού εκεί μέσα γεννήθηκα και μεγάλωσα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους παλαίμαχους που ήταν κοντά στις εκδηλώσεις του συλλόγου μας και όλους τους φορείς της πόλης και ιδιαίτερα την Εκκλησία την περιφέρεια και τον Δήμο.

 

The post Αποχώρησε ο Πιάζας από το Δ.Σ των Βετεράνων appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button