Κόσμος

Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός παραλίγο να χτυπήσει την αυτοκινητοπομπή της Κάμαλα Χάρις στο Μιλγουόκι

Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός παραλίγο να χτυπήσει την αυτοκινητοπομπή της Κάμαλα Χάρις στο Μιλγουόκι

Ένας μεθυσμένος οδηγός παραλίγο να συγκρουστεί με την αυτοκινητοπομπή της Κάμαλα Χάρις στον Διαπολιτειακό του  Μιλγουόκι.

Ο μεθυσμένος οδηγός μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου βρισκόταν η αυτοκινητοπομπή της Κάμαλα Χάρις στο κέντρο του Μιλγουόκι.

Για το περιστατικό που συνέβη λίγο πριν τις 8:30 το βράδυ της 21ης Οκτωβρίου, ο εκπρόσωπος του γραφείου του σερίφη της κομητείας Μιλγουόκι,  James Burnett,ανέφερε ότι ένας 55χρονος άνδρας από την περιοχή, οδηγώντας ένα SUV κινείτο προς τα δυτικά στις δεξιές λωρίδες του Interstate 94 στο Marquette Interchange, πλησιάζοντας την αυτοκινητοπομπή της αντιπροέδρου των ΗΠΑ.

Καθώς το SUV πλησίαζε στην αυτοκινητοπομπή, οι άνδρες της ασφάλειας το σταμάτησαν και συνέλαβαν τον 55χρονο οδηγό.

Μέσα στην καμπίνα του οχήματος, βρέθηκε ανοιχτό μπουκάλι αλκοόλ.

Στη συνέχεια πραγματοποίησαν τεστ νηφαλιότητας στον οδηγό, ο οποίος αποδείχτηκε πως ήταν μεθυσμένος.

Το συμβάν καταγράφηκε σε βίντεο:

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.

Ο εκπρόσωπος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, Τζο Μπισκ δήλωσε ότι η υπηρεσία «γνωρίζει το περιστατικό που αφορούσε έναν αυτοκινητιστή που ταξίδευε προς την αντίθετη κατεύθυνση στον αυτοκινητόδρομο ενώ η Αντιπρόεδρος βρισκόταν στην αυτοκινητοπομπή της».

«Είμαστε ευγνώμονες στο γραφείο του σερίφη της κομητείας Μιλγουόκι για την απάντησή του που τους επέτρεψε να σταματήσουν τον οδηγό και να πάρουν τον οδηγό υπό κράτηση για το DUI», ανέφερε.

Τον περασμένο μήνα, πολλά οχήματα στην αυτοκινητοπομπή του υποψήφιου αντιπροέδρου της Κάμαλα Χάρις, Τιμ Βαλζ ενεπλάκησαν σε τροχαίο και ορισμένοι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

πηγή: WISN CNN

To άρθρο Η στιγμή που μεθυσμένος οδηγός παραλίγο να χτυπήσει την αυτοκινητοπομπή της Κάμαλα Χάρις στο Μιλγουόκι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button