Ελλάδα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κάτω γνάθο ο πατέρας του – Σοβαρή αλλά σταθερή η υγεία του μετά το τροχαίο

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κάτω γνάθο ο πατέρας του – Σοβαρή αλλά σταθερή η υγεία του μετά το τροχαίο

Σε χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο υπεβλήθη στο «Βενιζέλειο» στην Κρήτη, ο Μανώλης Παπακαλιάτης, πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ο οποίος συνεχίζει τη νοσηλεία του στην ΜΕΘ και τη μεγάλη μάχη της αποκατάστασης μετά το σοβαρό τροχαίο.

Μετά από την επέμβαση, ο γνωστός επιχειρηματίες και πατέρας του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου Χριστόφορου Παπακαλιάτη επέστρεψε στη ΜΕΘ όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει σοβαρή, αλλά σταθερή.

Πλέον το βάρος πέφτει στον προγραμματισμό των επόμενων χειρουργείων που πρέπει να γίνουν.

Αυτή τη στιγμή είναι αιμοδυναμικά σταθερός, η αναπνευστική του λειτουργία είναι καλή ωστόσο οι γιατροί τηρούν στάση αναμονής έως ότου μπορούν να πουν με σιγουριά ότι έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, καθώς έπονται και τα επόμενα χειρουργεία.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό του επιχειρηματία στάθηκε η οικογένειά του, με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη να αποκαλύπτει πως ενημερώθηκε για το ατύχημα από αυτόπτες μάρτυρες.

«Είναι σταθερά αλλά κρίσιμη η κατάσταση από ότι μας λένε οι γιατροί. Έχει περάσει τον πρώτο μεγάλο κίνδυνο. Επικοινωνεί. Έχει πολλά χτυπήματα», είπε χθες (22.10.2024) ο γνωστός ηθοποιός στην κάμερα του Live News.

To άρθρο Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση στην κάτω γνάθο ο πατέρας του – Σοβαρή αλλά σταθερή η υγεία του μετά το τροχαίο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button