Υγεία

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 14χρονου Άγγελου που έπεσε στο κενό από κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο – Φωτογραφίες και βίντεο

Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 14χρονου Άγγελου που έπεσε στο κενό από κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο - Φωτογραφίες και βίντεο

Συγκλονισμένο το Ναύπλιο αποχαιρέτησε τον 14χρονο Άγγελο. Ο μαθητής Γυμνασίου έχασε τη ζωή του, πέφτοντας από τις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

Βυθισμένη στη θλίψη η τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, αποχαιρέτησε την Πέμπτη (24.10.2024) τον 14χρονο μαθητή Άγγελο Ρουκάϊ, που βρήκε τραγικό θάνατο όταν βούτηξε στο κενό από τις κερκίδες του γηπέδου, το μεσημέρι της 22ας Οκτωβρίου.

Η κηδεία του 14χρονου πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στην Πρόνοια Ναυπλίου, παρουσία συγγενών, φίλων, συμμαθητών και πλήθους κόσμου από την περιοχή αλλά και τη χώρα καταγωγής του την Αλβανία.

Εκατοντάδες μαθητές από σχολεία του Ναυπλίου και όχι μόνο, συνόδευσαν τον Άγγελο στην τελευταία του κατοικία, μέσα σε κλίμα ανείπωτης θλίψης.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι αδελφές του Άγγελου, οι οποίες δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί.

Η τελευταία πράξη του δράματος εκτυλίχθηκε στο νεκροταφείο Ναυπλίου, ενώ το σημείο που ο άτυχος Άγγελος άφησε την τελευταία του πνοή κατακλύστηκε από λουλούδια.

Σε ένδειξη πένθους το σχολείο που πήγαινε, παρέμεινε κλειστό.

To άρθρο Σε κλίμα οδύνης η κηδεία του 14χρονου Άγγελου που έπεσε στο κενό από κερκίδες γηπέδου στο Ναύπλιο – Φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button