Θεσσαλία

«Η ποίηση σε νότες» σε μια όμορφη βραδιά από το ΚΔΑΠ «Ο ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δ. Τρικκαίων

Σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη χαμόγελα και μελωδία, τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του ΚΔΑΠ «Ο ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δήμου Τρικκαίων παρουσίασαν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στην μελοποιημένη ποίηση.

Το βράδυ της Τρίτης 22 Οκτωβρίου 2024 το Μουσείο Τσιτσάνη γέμισε από πολίτες που απόλαυσαν αυτήν την ξεχωριστή μουσική εκδήλωση. Οι νεαροί/ες του ΚΑΔΠ, με την καθοδήγηση των εκπαιδευτικών, έδωσαν μια ωραία μουσική παράσταση, συνδυάζοντας ποιήματα με μουσικές συνθέσεις. Οι τρυφερές φωνές των παιδιών συνοδεύτηκαν από το ορχηστρικό σύνολο του Δημοτικού Ωδείου Τρικάλων, που στήριξε την εκδήλωση. Την εκδήλωση παρακολούθησαν γονείς, φίλοι αλλά και τα παιδιά με τους συνοδούς τους από το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «Ήφαιστος» του Δήμου Τρικκαίων, σε μια δράση συμπερίληψης.

Τον Δήμο Τρικκαίων εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Λάππας και η εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων Έφη Λεβέντη, εκφράζοντας τη στήριξή τους σε τέτοιες πρωτοβουλίες που προάγουν τον πολιτισμό και την καλλιτεχνική έκφραση των νέων.

Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

The post «Η ποίηση σε νότες» σε μια όμορφη βραδιά από το ΚΔΑΠ «Ο ΣΤΑΘΜΟΣ» του Δ. Τρικκαίων appeared first on TrikalaNews.

Related Articles

Back to top button