Υγεία

Ντόναλντ Τραμπ κατά Κάμαλα Χάρις: Είναι μια τρελή αριστερή που έχασε την ψήφο των καθολικών

Ντόναλντ Τραμπ κατά Κάμαλα Χάρις: Είναι μια τρελή αριστερή που έχασε την ψήφο των καθολικών

Ο Ντόναλντ Τραμπ εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην Κάμαλα Χάρις την οποία χαρακτήρισε «τρελή αριστερή» και πως «έχασε την ψήφο των Καθολικών».

ΜΕ ανάρτησή του ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στην Κάμαλα Χάρις ενώ αναφέρθηκε μέχρι και στις αμβλώσεις.

Συγκεκριμένα έγραψε ο Τραμπ: «Η Καμάλα Χάρις έχασε τελικά την ψήφο των Καθολικών. Ο διωγμός κατά της Καθολικής Εκκλησίας από την ίδια και τους; Καθολικούς είναι άνευ προηγουμένου! Τα ποσοστά της στις δημοσκοπήσεις βούλιαξαν σαν βράχος, τόσο στους Καθολικούς, όσο και σε άλλους.

Γιατί άργησε τόσο πολύ; Ο RFK JR. πίεζε σκληρά τους Καθολικούς να ψηφίσουν Τραμπ. Η Καμάλα γελοιοποιήθηκε και πάλι χθες το βράδυ σε συνάντηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς για τη συγκέντρωση χρημάτων και αυτό αφού είχε κάνει μια επίδειξη πολύ χαμηλού IQ σε μια fake news συνάντηση με το κοινό από το CNN.

Ήταν σχεδόν ασυνάρτητη, και ακόμη και ο παρουσιαστής Allison Cooper, ο οποίος δεν μπορούσε να την κάνει να βγάλει νόημα, ταράχτηκε. Η Καμάλα απαιτεί άμβλωση σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, στους 7, 8 και 9 μήνες, και ακόμη και εκτέλεση μετά τη γέννηση, και ο κόσμος δεν το έχαψε και δεν θα το χάψει ποτέ. Είναι μια τρελή της ριζοσπαστικής Αριστεράς!».

To άρθρο Ντόναλντ Τραμπ κατά Κάμαλα Χάρις: Είναι μια τρελή αριστερή που έχασε την ψήφο των καθολικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button