Κόσμος

Κινέζοι χάκερ φέρεται πως παγίδευσαν τα τηλέφωνα του Ντόναλντ Τραμπ και του υποψηφίου αντιπροέδρου του

Κινέζοι χάκερ φέρεται πως παγίδευσαν τα τηλέφωνα του Ντόναλντ Τραμπ και του υποψηφίου αντιπροέδρου του

Ξανά στο στόχαστρο χάκερ, αυτή την φορά από την Κίνα, έπεσε ο Ντόναλντ Τραμπ, κατά την διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρική θέση των ΗΠΑ.

Κινέζοι χάκερ φαίνεται πως διείσδυσαν στο σύστημα της εταιρείας «Verizon» και παγίδευσαν το τηλέφωνο του Ντόναλντ Τραμπ και του υποψήφιου Αντιπροέδου του, Τζ. Ντ. Βανς, σύμφωνα με τους New York Times.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που ο Ρεπουμπλικάνος υποψήφιος πέφτει θύμα χάκερ μέσα στην προεκλογική του εκστρατεία. Το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει ασκήσει δίωξη σε 3 μέλη των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν με την κατηγορία της απόπειρας διατάραξης των εκλογών της 5ης Νοεμβρίου.

Το προεκλογικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε αυτήν την εβδομάδα πως οι δύο Ρεπουμπλικάνοι έπεσαν θύματα χάκερς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, υπήρχαν και άλλοι στόχοι εντός και εκτός της κυβέρνησης με τις αρχές να κάνουν έρευνες για να καθορίσουν ποιες επικοινωνίες υποκλάπηκαν.

To άρθρο Κινέζοι χάκερ φέρεται πως παγίδευσαν τα τηλέφωνα του Ντόναλντ Τραμπ και του υποψηφίου αντιπροέδρου του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button