Πολιτική

Στο Περιστέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την μαθητική παρέλαση – «Είναι μια ημέρα τιμής και αναστοχασμού» το μήνυμα του πρωθυπουργού

Στο Περιστέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την μαθητική παρέλαση - «Είναι μια ημέρα τιμής και αναστοχασμού» το μήνυμα του πρωθυπουργού

Το Περιστέρι επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προκειμένου να παρακολουθήσει τη μαθητική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη υποδέχτηκε ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης, ενώ τον συνόδευε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Ο κ. Μητσοτάκης σε δηλώσεις του, έκανε λόγο για μια μέρα τιμής και αναστοχασμού.

«Είναι μια ημέρα τιμής και αναστοχασμού. Θυμόμαστε όλους εκείνους που πριν από 84 χρόνια θυσίασαν τη ζωή τους για να είμαστε εμείς σήμερα ελεύθεροι.

Στη Θεσσαλονίκη γίνεται η παρέλαση των ενόπλων δυνάμεων που δείχνει  με ξεκάθαρο τρόπο ότι πατρίδα μας είναι ισχυρή με ένοπλες δυνάμεις οι οποίες είναι πανέτοιμες να εξασφαλίσουν την εθνική ακεραιότητα και να μας κάνουν όλες και όλους να είμαστε ασφαλείς.

Σε όλες τις άλλες πόλεις παρελαύνουν οι μαθητές μας από το δημοτικό έως το λύκειο και είναι η επόμενη γενιά αυτή είναι η ισχύς η δύναμη της χώρας και χρέος μας είναι να εξασφαλίσουμε σε αυτά τα παιδιά να ζήσουν μια ζωή καλύτερη από αυτή των γονιών τους αλλά να θυμούνται πάντα ότι η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα που χρειάζεται διαρκή φροντίδα χρειάζεται πρωτίστως συμμετοχή πολιτισμένο και ευπρεπή διάλογο γιατί μόνο έτσι μπορούμε να συνυπάρχουμε παρά τις διαφορές μας να προοδεύουμε και να προχωρούμε μπροστά.

Εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και τους Έλληνες απανταχού της γης χρόνια πολλά». 

 

Την παρέλαση στο Περιστέρι παρακολούθησαν ακόμα ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Λοβέρδος, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου και ο τραγουδιστής και δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Τσαλίκης. 

To άρθρο Στο Περιστέρι ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την μαθητική παρέλαση – «Είναι μια ημέρα τιμής και αναστοχασμού» το μήνυμα του πρωθυπουργού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Related Articles

Back to top button